Tabu
PEOPLE

Ruby a ajuns din nou la spital din cauza sânilor

Simpatica solistă care a lansat în urmă cu câțiva ani hitul “Stinge lumina” a ajuns din nou pe mâinile doctorilor. Ruby sau Ana Claudia Grigore, pe numele ei adevărat, și-a pus noi silicoane însă nu a stat deloc cuminte așa cum a fost sfătuită de medici, ci a făcut efort în repetate rânduri.

Ruby a făcut câteva insta-story uri pe profilul ei de instagram unde a povestit cum a făcut o intervenitie chirurgicală la sâni pentru ai mări iar apoi nu a stat o clipă locului. Ba mai mult, a plecat în Republica Dominicană pentru a participa la un reality-show și s-a întors de acolo cu alte probleme. Și iar a ajuns pe mâinile doctorilor, reușind să facă apă la sâni, care a trebuit să fie înlăturată. Solista a încăput pe mâna doamnei doctor Elena Martin care a operat-o pentru că a mers din nou la un reality-show și nu a fost cuminte.

ruby
ruby

“Nu va îngrijorați pentru mine că n am probleme decât pe cele pe care mi le fac singură. Singură mea problemă reală acum, înainte de operație, e că nu pot să beau suc. Pentru mine sucul este viață, combustibilul meu”, a glumit solistă înainte de operație. Solista a intrat la operație după care a dormit câteva ore și apoi s-a întors acasă. Cât a stat în spital solista a făcut tot felul de live-uri și și-a ținut fanii la curent cu starea ei, reușind să plece acasă pe picioarele ei.

ARTICOLE SIMILARE

Delia a stârnit controverse cu ultima apariție: „Lumea zice că-s Satana”. Ce ținută a purtat artista

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol, părinți pentru a doua oară! Cântărețul a făcut dezvăluiri emoționante

Andreea Damian

Adele, fotografia care a stârnit uimirea tuturor

Andreea Damian

Împăcarea momentului! Jennifer Aniston și Brad Pitt formează din nou un cuplu

Andreea Damian

Şocant! Ce fac acum reprezentanţii României la Eurovision 2017

Andreea Damian

Elliot Page a pozat la bustul gol la cinci luni de când a anunțat că e transgender

Andreea Damian

Scrie un comentariu