Tabu
FASHIONSlider

Colecția Primăvară 2021 Elie Saab este o sărbătoare a vieții

După explozia devastatoare din Beirut, designerul libanez Elie Saab dorește ca noua sa colecție de primăvară să fie o sărbătoare a vieții.

Într-un an dificil din punct de vedere istoric, Libanul a văzut destule în ultimele două luni.

O explozie în portul principal din Beirut, pe 4 august, a ucis 200 de persoane, a rănit încă 6.000 și a devastat cartierele și afacerile care deja se mișcau greu din cauza pandemiei de coronavirus. Țara se pregătește acum pentru un al doilea val de infecții pe lângă escaladarea crizelor politice și economice. Dar industria de fashion continuă să persevereze și asta datorită lui Elie Saab.

Ne descurcăm”, a spus Elie Saab, explicând că daunele provocate de explozie atelierului său au fost reparate în două săptămâni, permițând echipei să se întoarcă la muncă producând rochii couture, pe care le-a prezentat într-un scurtmetraj în timpul Săptămânii Modei din Paris.

Afacerile din magazinele sale au scăzut, „dar haute couture-ul este la fel”, a spus Saab. Și are mari speranțe pentru noua sa colecție de primăvară, care valorifică puterea gândirii pozitive pentru a sugera că vom fi din nou liberi până la primăvară, la timp pentru o aventură romantică, în aer liber.

„Este o sărbătoare a vieții”, a spus el despre film, filmat pe dealurile din Liban, lângă casa sa, cu un grup de modele îmbrăcate în niște rochii superbe. S-au folosit multe pene, broderii și tulle.

ARTICOLE SIMILARE

Delia, un nou mesaj după controversa cu copiii

Andreea Damian

8 adevăruri ciudate despre lenjeria intimă

Andreea Damian

Haute Couture | Cele mai frumoase rochii de mireasă din colecțiile primăvară/vară 2021

Andreea Damian

De ce femeile nu-și doresc o șefă, ci un șef

Andreea Damian

Paris Haute Couture Week în poze

realitatea

Andreea Marin a ajuns la greutatea pe care o avea în liceu. Cum arată vedeta acum

Andreea Damian

Scrie un comentariu