Tabu
PEOPLESlider

Regina Elisabeta a II-a, înșelată de Prințul Philip. Detalii picante din mariajul lor de 73 de ani

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip sunt căsătoriți de 73 de ani, fiind un exemplu pentru cuplurile din toată lumea. Dar povestea lor de iubire a fost zguduită de o infidelitate a prințului, chiar în perioada în care suverana era însărcinată în opt luni cu Prințul Charles.

Acest detaliu interesant din căsnicia lor a fost ascuns mulți ani de zile, de teamă să nu afecteze imaginea Reginei.

În anul 1948 circulau zvonuri cu privire la aventura consortului cu una din vedetele londoneze – Pat Kirkwood. Prinșul Philip și actrița și dansatoarea britanică nu s-au ascuns deloc de ochii lumii, cu toate că eticheta și principiile n-ar fi permis una ca asta.

Pat Kirkwood

Cei doi cinau în restaurante și dansau în cluburi de noapte ca oricare alți îndrăgostiți, în timp ce Regina era însărcinată. Pat a negat idila zvonită, iar palatul a refuzat să comenteze, lucru care i-a ruinat cariera presupusei amante.

Au fost la un pas de divorț de 63 de ori

„Relațiile interzise” ale prințului Philip ar fi împins căsătoria la marginea prăpastiei. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu a avut doar sarcina grea să conducă un regat extins, s-a confruntat și cu enigmele căsătoriei. Potrivit tabloidelor din Marea Britanie, monarhul a fost la un pas de divorț de 63 de ori în trecut, din cauza aventurilor prințului Philip.

Povestitorul Riccardo Mei a vorbit despre căsătoria lor în timpul unui interviu acordat publicației Express, explicând modul în care căsătoria reginei cu prințul Philip a început să se deterioreze din ziua încoronării sale, în 1952. Presiunea i-ar fi determinat să trăiască separat. „1956 a marcat începutul crizei în viața lor de căsătorie. Din acel an, cei doi vor duce o viață complet separată, el ca un burlac dornit de aventuri și ea ca o soție părăsită, toți ocupați cu angajamente oficiale.”, a spus Mei.

Tabloidele birtanice spun că regina a fost la un pas de separare de 63 de ori. Cifra coincide cu numeroasele zvonuri despre aventurile soțului ei, prințul Philip. Ducele de Edinburgh a fost acuzat că este „o influență rea”, dar n-au apărut totuși dovezi ale infidelităților sale în timpul celor 65 de ani de domnie ai Reginei.

Expertul regal Valeria Palumbo susține că fidelitatea nu este principala cerință a reginei. „Căsătoria cu prințul Philip a fost cu siguranță o căsătorie din dragoste. El nu avea niciun ban, dar avea toate titlurile potrivite, un om care și-a respectat și îndatoririle. S-a spus întotdeauna că regina nu avea nevoie de loialitate în căsnicie, ci de loialitate față de coroană.”

ARTICOLE SIMILARE

Casa poeților Rimbaud și Verlaine e scoasă la vânzare pentru două milioane de euro

Ciocîrlan

Holograma lui Whitney Houston a început turneul în Europa

Andreea Damian

Rochia purtată de Amy Winehouse la ultimul concert, vândută la un preț amețitor

Andreea Damian

AnaMaria Prodan a primit un cadou în valoare de 20.000 de lire! Cine i l-a dăruit?

Tabu Tabu

Ce sumă primea Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”

Andreea Damian

Serialul „Grey’s Anatomy” revine cu sezonul 18

Andreea Damian

Scrie un comentariu