Tabu
PEOPLE

Ce fel de părinți sunt Laura Cosoi și soțul ei

Fermecătoarea actriță și scriitoare care a devenit anul acesta a doua oară mamă și soțul ei Cosmin Curticăpean au încercat să vadă ce părinți sunt completând un chestionar. Laura Cosoi a povestit pe pagina ei de socializare ce fel de părinți sunt amândoi.
“M-am distrat foarte tare zilele trecute când am făcut un chestionar care îți spunea ce tip de părinte ești, iar rezultatul meu a fost „vizionar”. După ce l-a completat și Cosmin, iar rezultatul lui a fost „părinte-gardian”, aproape că m-a bufnit râsul observând uimirea de pe fața lui!

laura-cosoi-si-cosmin-curticapeanMie însă rezultatul mi s-a părut total explicabil: e tată de fete și vrea să facă tot ce îi stă în puteri că să le știe protejate. Iar rezultatele diferite nu înseamnă că avem păreri antagonice în modul cum vedem viitorul fetelor noastre, ci ne completăm și ne echilibrăm. Cred că deciziile pe care le luăm că părinți sunt uneori atât de complexe încât e bine să privim lucrurile din mai multe unghiuri, pentru o perspectivă mai amplă. Spre exemplu, indiferent ce tip de părinte ești, inevitabil te gândești că e nevoie de un plan de protecție a viitorului copiilor”, a scris Laura Cosoi pe profilul de facebook, acolo unde găsiți restul mesajului.

ARTICOLE SIMILARE

Ce transformare pentru soţia lui Cabral! Cum arată acum Andreea?

Tabu Tabu

Billy Porter și povestea rochiei cu pene de aur de la Premiile Oscar

Andreea Damian

Mihaela Tatu: “M-am operat de fibrom uterin!”

realitatea

Onorariu uriaș pentru Jennifer Lopez ca să cânte la inaugurarea unui mall din Qatar

Andreea Damian

Gérard Depardieu, gest suprem, după ce și-a luat cetățenia rusă

Andreea Damian

Esteticianul vedetelor din România s-a stins din viață în urma unui accident rutier pe podul Basarab din București

Andreea Damian

Scrie un comentariu