Tabu
PEOPLESlider

Bărbatul celebru care a readus-o la viață pe Jennifer Aniston după despărțirea de Brad Pitt

Despărțirea de Brad Pitt, în 2005, și-a lăsat amprenta asupra lui Jennifer Lopez, care a căutat sprijin pentru a traversa cea mai dificilă perioadă a vieții. Cel care i-a oferit un umăr pe care Jen să plângă a fost actorul Vince Vaughn, pertenerul ei din filme, cu care s-a și întâlnit o vreme.

Brad Pitt a lăsat răni adânci în inima lui Jennifer Aniston când a părăsit-o pentru Angelina Jolie. Surse din apropierea actriței spun că divorțul a fost dureros pentru Jennifer și a durat destul de mult timp ca să se recupereze.

În această perioadă dificilă din viață, eroina din Prietenii tăi și-a găsit sprijinul în Vince Vaughn, cu care se zvonea că a format un cuplu o bună perioadă de timp.

Vorbind despre modul în care Vince a „readus-o la viață”, actrița spunea într-un interviu pentru Vogue, în 2018, că „Îl numesc pe Vince defibrilatorul meu. M-a readus la viață la propriu”, a spus ea.

„A fost minunat. Îl iubesc. Era fermecător, amuzant și perfect. Și am avut nevoie de asta. Totul și-a urmat cursul”, a spus Jen.

Între timp, Vince a recunoscut mai târziu că este într-o relație cu colega sa de breaslă, dar a spus că nu-i place să fie agresat de paparazzi.

„Îți place pe cineva și petreci timp cu el; asta e separat și totul a fost în regulă. Dar chiar am petrecut cea mai mare parte a timpului căutând modalități de a nu atrage atenția. Cred că a rămâne discret și a nu vorbi despre asta m-a pus într-o poziție bună după aceea, pentru că pur și simplu nu făcea parte din nimic”, spusese actorul.

Pe termen lung, atât Jen, cât și Vince au mers pe căi separate. Ea s-a căsătorit cu Justin Theroux, în timp ce el s-a căsătorit cu agentul imobiliar canadian Kyla Weber, în 2010.

ARTICOLE SIMILARE

Diana Dumitrescu din nou aniversată de soțul ei

Tabu Tabu

Româncele nu au timp suficient pentru relaxare (studiu)

Andreea Damian

Cum iti pregatesti corpul pentru vara

realitatea

Angajații unei companii chineze, amendați pentru că nu parcurg 180.000 de pași

Andreea Damian

Kim Kardashian şi Kanye West, părinți din nou. O mamă surogat le va naște al 4-lea copil

Andreea Damian

Irina Rimes, nevoită să facă credit la bancă. Motivul incredibil!

Andreea Damian

Scrie un comentariu