Tabu
PEOPLESlider

Un nou bebeluș regal! Prințesa Eugenie a născut un băiețel

Este mare bucurie în familia regală britanică. Prințesa Eugenie a devenit mamă! Nepoata reginei Elisabeta a II-a a născut marți dimineață un băiețel. Micuțul este primul copil pentru ea și soțul ei, Jack Brooksbank.

Palatul Buckingham a anunțat că prințesa a născut un băiețel, care cântărește 3,65 kg, la 8:55, ora locală, la Spitalul Portland din Londra. Încă nu se știe numele nou-născutului.

„Regina, ducele de Edinburgh, ducele de York, Sarah, ducesa de York și domnul și doamna George Brooksbank au fost informați și sunt încântați de știri”, a declarat Palatul Buckingham.

Eugenie și copilul ei se simt foarte bine, mai spune palatul. După anunțul Palatului, prințesa a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu fiul ei.

Fiul prințesei Eugenie este al nouălea strănepot pentru regină și prințul Philip și primul nepot pentru părinții lui Eugenie, prințul Andrew, ducele de York și Sarah Ferguson, ducesa de York.

Prințesa Eugenie și-a anunțat sarcina în septembrie 2020, dezvăluind că va naște la începutul anului 2021. De atunci, tânăra de 30 de ani a fost văzută adesea prin oraș, adoptând un stil de maternitate clasic.

Eugenie și Jack Brooksbank s-au căsătorit în octombrie 2018 în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Capela St. George de la Castelul Windsor. Cei doi sunt împreună de 10 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga și rochia antiglonț de la învestirea lui Joe Biden. Cântăreața a vorbit în premieră despre eveniment

Andreea Damian

De ce zgomotul de la birou îi deranjează pe unii oameni mai mult decât pe alții

realitatea

Celebrități care au aceeași vârstă, dar arată complet diferit

Andreea Damian

Gwen Stefani revine la părul roz, care a făcut-o celebră

Tabu Tabu

Reghe şi iubita lui au aflat sexul copilului. Când li se va naște bebelușul

Andreea Damian

Fiica Andreei Marin a împlinit 15 ani. Violeta arată uimitor în cele mai recente fotografii

Andreea Damian

Scrie un comentariu