Tabu
BEAUTYSlider

Tendințe păr 2021 | Bretonul cortină, tunsoarea virală de pe TikTok

Tendințele de frumusețe apărute pe TikTok devin rapid virale. Am văzut recent că cearcănele sunt populare în rândul tinerelor. Iată că platforma de socializare introduce și bretonul tip cortină, o tunsoare pe care tot mai multe influencere și vedete au adoptat-o deja.

Această tunsoare în tendințe pentru 2021, care este inspirată de stilul anilor ’60, încadrează perfect chipul și se potrivește oricui, indiferent de forma feței. Așa cum îi spune și numele, bretonul cortină este mai lung decât un breton clasic și este împărțit de obicei pe mijloc.

Cui i se potrivește această tunsoare

Bretonul tip cortină este o tunsoare care arată excelent indiferent de forma chipului sau textura părului. Lungimea ceva mai mare a bretonului cortină îl face simplu de întreținut.

De asemenea, pentru că este o tunsoare care se continuă în scări, adaugă mai mult volum și creează o continuitate care te avantajează chiar dacă ai părul lung, mediu sau scurt. Bretonul cortină se potrivește foarte bine părului drept, ondulat sau creț, având un aspect sexy și relaxat.

Cea mai versatilă tunsoare

Oricine are breton vă va spune că are o relație dificilă cu el. Într-o zi poate arăta elegant, distractiv, modificând radical chipul, dar poate deveni o povară enervantă în ziua următoare. Dar dacă ar exista un tip de breton pe care l-ai putea schimba odată cu starea de spirit? Dacă ați fost pe TikTok în ultimele luni, știți că mă refer la bretonul tip cortină.

Așa cum am precizat mai sus, acest tip de breton este mai lung decât cel clasic. Dar de obicei este mai scurt în dreptul frunți și mai lung pe măsură să ajunge spre tâmple. Această definiție este specifică, dar există mai multe feluri de breton tip cortină. Iată câteva moduri în care îl poți purta, pentru a fi în pas cu această tendință sofisticată, dar și ușor de gestionat.

Deasupra sprâncenelor

Cu o tunsoare Shaggy

Păr ondulat

Breton în stilul Bardot

Cu părul prins

Colorat

ARTICOLE SIMILARE

Frumusetea vine din interior

Gabriela Cristea are alt LOOK! Schimbarea o întinereşte!

Sharon Stone, atrăgătoare și la 60 de ani. Ritualuri de îngrijire personală

Andreea Damian

Genele false sunt mai atrăgătoare dacă ți le desenezi singură

Andreea Damian

Aplică lămâie pe sprâncene timp de 4 săptămâni, iar rezultatele te vor uimi

Andreea Damian

8 citate celebre despre sex de la Samantha Jones, din Sex and The City

Andreea Damian

Scrie un comentariu