Tabu
PEOPLESlider

Ce mult a slăbit Gina Pistol după naștere! A postat imaginile pe Instagram

Gina Pistol a devenit mamă pe 9 martie. Vedeta a adus pe lume o fetiță, căreia i-a pus numele Josephine Ana. Prezentatoare de televiziune este copleșită, fiind și primul ei copil.

Iubita lui Smiley a născut prin cezariană și a declarat că s-a recuperat destul de ușor, primele două zile fiind însă destul de dificile. Maternitatea nu este ușoară, recunoaște Gina.

Cu toate că Gina Pistol a luat câteva kilograme în timpul sarcinii și s-a plâns pe tot parcursul acesteia că are probleme de retenția de apă și durerile cauzate de picioarele umflate, acum, totul a trecut. Vedeta a început să poarte haine speciale pentru remodelarea de după naștere, așa că a vrut să le arate fanilor cum arată, la două săptămâni după ce a adus-o pe lume pe fetiță.

Din clipul postat pe InstaStory se poate vedea că Gina aproape a revenit la forma de dinainte să rămână gravidă. A ajutat-o lenjeria modelatoare pe care a purtat-o, fiind specială pentru post-partum, dar, cel mai probabil, și dieta sănătoasă pe care o adoptă.

ARTICOLE SIMILARE

Cătălin Scărlătescu, dus de urgență la spital, în prag de Anul Nou! Ce a pățit

Andreea Damian

De ce s-au întâlnit Anamaria Prodan și Dana Roba

Andreea Damian

Un actor celebru din „Dr. Quinn” a avut parte de o moarte tragică

Tabu Tabu

Ion Țiriac a făcut public câte modele se află în colecția sa de mașini. Cea mai valoroasă

Andreea Damian

„Eu l-am făcut bărbat pe prințul Harry”. Femeia cu care ducele de Sussex și-a pierdut virginitatea face dezvăluiri picante

Andreea Damian

Cum îți pui în valoare bronzul?

Andreea Damian

Scrie un comentariu