Tabu
CULTURE

Teatrul de Comedie livrează „Artă la domiciliu”

Teatrul de Comedie anunță premiera spectacolului Arta la domiciliu, scenariu dramatic de Dragoș Huluba, după texte de Teodor Mazilu, Dumitru Solomon, Ion Băieșu și I.L. Caragiale, regia Dragoș Huluba. Cele două reprezentații sunt programate joi 27 mai și vineri 28 mai, ora 19.00, la Sala Radu Beligan.

Din distribuția spectacolului fac parte Liviu Pintileasa (El, Leonida, Lunganul), Smaranda Caragea (Ea, Efimița, Femeia din lift), Simona Stoicescu (Fata, Grasul), Angel Popescu (Soțul fetei, Domnul din lift), Răzvan Krem Alexe (Prezentatorul), Violeta Huluba (Soția, Bătrâna, Doamna din lift) și Dragoș Huluba (Soțul, Bătrânul, Bărbatul din lift, Musafirul nocturn). Decorul este semnat de Teodor Badiu, iar costumele de Violeta Huluba.

Mi-ar plăcea ca acest spectacol să vorbească despre el-ea, alb-negru, sus-jos, scenă-sală, actor-spectator, teatru-antiteatru, despre această lume a contrariilor în care trăim, o lume a unui permanent show în care suntem mereu în conflict cu cei din jur, dar și cu noi înșine. Pare că am ajuns să ne deranjăm unii pe alții și nu ajungem să punem punct acestei gâlcevi universale tocmai pentru că nu știm exact când, cum și de ce a început totul.“Oh, de ce există pe lume oameni care îi împiedică pe alții să trăiască!” spune un personaj din „Liftul” lui Dumitru Solomon. Și atunci care mai e locul teatrului în tot acest vârtej? Și când spun loc, mă refer chiar la sensul lui de bază. Pe scenă? În sală? Pe stradă? Online? La domiciliul clientului? Nu am căutat un răspuns la această întrebare. Noi doar am pus semnul întrebării. Ah, și să nu uit: nu ne-am luat prea în serios. La urma urmei e mai bine să râzi de toată această nebunie în care trăim.

Dragoș Huluba

Vânzarea online pentru cele două reprezentații a începtut vineri 21 mai, ora 12.00. Primii trei spectatori din București vor primi biletele direct la domiciliu, într-un regim cu totul special.

ARTICOLE SIMILARE

PETA renunță, după 30 de ani, la cea mai îndrăzneață campanie anti-blană naturală

Andreea Damian

Povestea de pe noptiera mea: Jose Samarago, Eseu despre orbire

realitatea

O noapte la Opera Garnier din Paris cu Maria Callas

Ciocîrlan

RIP Chris Cornell! Solistul de la Soundgarden si Audioslave a murit ieri!

realitatea

Ultimele luni din viaţa lui Marilyn Monroe vor fi ecranizate de BBC

Andreea Damian

Stiai ce exercitii sa faci pentru o viata sexuala sanatoasa?

realitatea

Scrie un comentariu