Tabu
CULTURE

NOMAD | Petrecerea post apocaliptică

NOMAD își face debutul în aceasta vară cu o serie de partyuri de muzică electronică, în orașe din tară, cu trei evenimente programate pentru august și septembrie la București, Mamaia/ Constanța și Iași. Petrecerile au în spate un scenariu post-apocaliptic (care nu este departe de realitate), cu artiști de muzică electronică, decor custom-made și dansatori costumați care vor anima atmosfera.

Primul eveniment din seria NOMAD va avea loc pe 28 august, la București, la Combinatul Fondului Plastic (Băiculești 29). Lineupul îi va include pe Palms Trax (unul dintre cei mai apreciați DJ la festivalul Dekmantel, gazda emisiunii radioului NTS “Cooking with Palms Trax”, rezident al clubului virtual GTA și rezident al multor alte cluburi din Europa), Man Power (house, techno, Italo, disco, post-punk, new wave și nu numai, fondator al casei de discuri Me Me Me), Mehmet Aslan (gazda emisiunii radio “Music for Books”, cu înclinații către imnuri folk tradiționale îmbinate impecabil cu muzica electronica modernă) și Eddie Lanzat (rezident Club Control, cu piese lansate sub labeluri precum Dogs & Vultures, Nein Records and Emerald și Doreen Recordings).

Următoarele două evenimente din seria NOMAD vor avea loc la Mamaia/ Constanța (vineri, 3 septembrie) și Iași (vineri, 17 septembrie), mai multe detalii incluzând lineup, locații și bilete vor fi anunțate în curând.

Program București, sâmbătă, 28 august: 16:00 – 02:00

Eveniment 18+

Biletele pentru partyul NOMAD de la București pot fi achiziționate de pe IaBilet (https://www.iabilet.ro/bilete-nomad-the-post-apocalyptic-rave-66689/), la prețul de 75 lei. Prețul biletelor la intrare va fi de 90 lei.

ARTICOLE SIMILARE

“Restul e tăcere” concurează pentru “Cel mai bun film străin” la Festivalul de la Palm Springs

realitatea

ALERTĂ: Cercul Arctic este cuprins de flăcări și asta se vede din spațiu

realitatea

Filmul Last Christmas devine noul clasic de Crăciun

Andreea Damian

Judi Dench critică eliminarea lui Kevin Spacey din filme

realitatea

MOMENTE DE NEUITAT PE COVORUL ROSU AL ROMANIAN MUSIC AWARDS 2014

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu