Tabu
PEOPLESlider

Cleopatra Stratan, replică acidă atunci când a fost certată pentru rochia simplă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit soț și soție pe 14 august. Atunci cei doi artiști s-au cununat civil, după care au dat o mega-petrecere. S-au cununat religios o săptămână mai târziu, la Chișinău, doar în prezența familiei, fără nași.

Nunta, simplă, discretă și restrânsă, a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor, care au mustrat-o pe solista de 18 ani pentru că a ales simplitatea, nu opulența.

Cleo a făcut o sesiune „Q & A” pe Instagram și a răspuns și celor mai incomode întrebări. Mulți au fost surprinși de alegerea artistei, de a nu avea nași, de a nu-și schimba numele, de a nu purta voal și, mai ales de a avea o rochie atât de simplă, care să „nu țipe” a lux.

„Să știți că simplitatea e greu de găsit… Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă. Așa mi-am dorit să fie. În primul rând, m-am gândit la confort și libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu trei metri de trenă și cu voal de kilometri?”, a explicat Cleopatra, pe Instagram.

Cu această ocazie, ea a dezvăluit unde va merge în luna de miere cu soțul ei. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales ca destinație Sardinia, Italia.

Pe 12 august, perechea a lansat piesa „Cel puțin o veșnicie”, iar videoclipul acesteia redă povestea lor de dragoste. Cleopatra și Edward au devenit un cuplu pe 11 februarie 2020.

ARTICOLE SIMILARE

Lidia Buble, poze nud din vacanță! Cum s-a fotografiat artista și cu cine a plecat în Maldive

Andreea Damian

ABOUT YOU: o nouă colecție capsulă creată de Katy Perry

Andreea Damian

Săracii copii bogați ai planetei. Au strâns averi colosale

Andreea Damian

Cine aduce mai mulți bani în casă: Mădălin Ionescu sau Cristina Șișcanu? Prezentatorul nu se ferește să recunoască

Andreea Damian

Meghan Markle dezvăluie prima fotografie a fiicei sale

Andreea Damian

Romina, soția româncă a lui Piero Ferrari, îmbrăcată într-o rochie de pe AliExpress. Cât costă ținuta ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu