Tabu
PEOPLESlider

Imagini impresionante cu vila lui Dani Oțil din Corbeanca

Dani Oțil locuiește într-o vilă superbă la Corbeanca. În urmă cu o lună, prezentatorul de televiziune și-a deschis porțile casei și a arătat pentru prima dată cum arată interiorul ei.

Acesta este pasionat de arhitectură și și-a dorit foarte mult să aibă o casă concepută după ideile sale. Așadar, și-a amenajat spațiul după bunul său plac.

Dani și-a cumpărat casa în urmă cu aproape 10 ani cu 100.000 de euro. Deși casa nu era mobilată complet, acesta a vândut garsoniera și s-a mutat în vila spațioasă cu două etaje din Corbeanca. Cu timpul, vedeta și-a amenajat interiorul așa cum și-a dorit. Fără niciun ajutor, prezentatorul tv și-a făcut singur blatul de la bucătărie și dressing-ul, spune el.

Mai mult de atât, Dani Oțil și-a păstrat mai multe obiecte achiziționate acum 10 ani, printre care și o canapea. Într-un interviu, Dani Oțil a precizat că și-a dorit enorm să aibă o cadă rotundă în baia principală. „Mi-am dorit o baie în care să n-am gresie și faianță. Pe aici se vede Soarele sau se pot vedea stelele”, a spus acesta în interviu acordat Love Deco.

În plus, pivnița casei a fost amenajată într-un stil aparte. Dani Oțil și-a dorit să aibă un mini-cinema pentru două persoane.

ARTICOLE SIMILARE

Incearca sa evadezi impreuna cu prietenii tai la Breakout Escape Rooms!

realitatea

Obiective de cuplu, expresia care a invadat rețelele de socializare

Andreea Damian

Importanta detoxifierii in orice proces de transformare corporala

realitatea

Cum se simte CRBL după teribilul accident de motocicletă pe care l-a provocat după o depășire neregulamentară

Andreea Damian

Jobul de vis. Ești plătit cu 4.500 de dolari pe lună ca să călătorești

Andreea Damian

Un bucătar renumit dă de pământ cu Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Andreea Damian

Scrie un comentariu