Tabu
PEOPLESlider

Andreea Bălan, mesaj tranșant cu privire la divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Andreea Bălan nu a putut rămâne indiferentă și a avut o opinie tranșantă, cu privire la divorțul Alinei Sorescu de Alexandru Ciucu.

Cântăreața, care a trecut și ea printr-un divorț extrem de dificil de George Burcea și s-a luptat pentru custodia celor două fiice, a empatizat cu situația colegei sale de breaslă.

,,Copiii rămân cu mama”, a scris artista pe rețelele de socializare, o aluzie clară, la cel mai mediatizat divorț din showbiz.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au demarat deja procesul de divorț, iar principala miză a despărțirii lor este custodia celor două fiice. La scurt timp după ce au depus actele de divorț, Alexandru Ciucu i-a intentat proces Alinei Sorescu, pe motiv că este nemulțumit în privința custodiei celor două fetițe ale cuplului.

Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu mama lor, în apartamentul acesteia de 4 camere. Recent, creatorul de modă a cerut ca domiciliul fetelor să fie la el până la soluționarea în instanță a procesului. Bărbatul susține că apartamentul în care fiicele sale se află acum este mult prea mic în comparație cu vila în care s-au obișnuit, informează Click!.

ARTICOLE SIMILARE

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat de mamă

Tabu Tabu

Când se aprind luminiţele în Bucureşti în 2022

Andreea Damian

Când revin Cabral şi Ce spun românii pe micul ecran

Andreea Damian

Smiley a fost jefuit. Anunțul făcut de artist pe rețelele de socializare

Andreea Damian

Reacția fabuloasă a lui Măruță când fiica Andreei Marin a apărut în emisiunea lui 

Andreea Damian

Ana Morodan, sexy și în vacanță

Tabu Tabu

Scrie un comentariu