Tabu
PEOPLE

Ana Morodan, sexy și în vacanță

Și cunoscuta “contesa digitală” este zilele acestea în vacanță în Grecia și se simte foarte bine alături de un grup mai mare de turiști. Ana Morodan a venit să vadă cum sunt noile condiții din țară elenă pentru ca mai apoi să-și facă vacanța alături de cei dragi. Vedeta întoarce capetele pe oriunde merge și este extrem de senzuală în ținutele ei.

ana morodan in mare
ana morodan in mareodan vaca

Zilele trecute și Ana Morodan a plecat într-o vacanță după noile reguli, în Grecia, cu Paralela 45. O deosebită plăcere, mai ales că are totul asigurat și este în siguranță. La greci personalul hotelurilor unde a fost cazată a respectat întocmai regulile de distanțare socială, toată lumea poartă măști, există dezinfectant peste tot, igiena este ireproșabilă, mesele din restaurant sunt așezate din loc în loc și toate spațiile din cadrul hotelului, de la piscină, jacuzzi, plajă privată, restaurantul sunt curate. La micul dejun dar și la celelate mese au putut observa că personalul nu te lasă să te servești singur și trebuie să te ajute cu masa. Trecând peste aceste griji, Ana a plecat în explorare și a găsit locuri exceptioanale unde a făcut poze. Și a postat pe rețelele de socializare. Iar apoi a scris și un text drăguț: “Doar de noi ține dacă și cum vrem să călătorim din nou. Responsabil.P. S. Și că orice influencereasa respectabilă, am și room with a view”, a glumit ea. Iar pozele făcute sunt superbe, așa cum e și vedetă.

ARTICOLE SIMILARE

Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la cuțite după plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Andreea Damian

Prinţesa Diana, cea mai atractivă femeie din lumea regală din toate timpurile

Andreea Damian

Liviu Teodorescu, cerere inedită în căsătorie

Tabu Tabu

Dinu Maxer are o nouă iubită. Cei doi au petrecut weekend-ul împreună la Marea Neagră

Andreea Damian

Reacția Jandarmeriei după acuzațiile de rasism în scandalul “Gheboasă”

Andreea Damian

Cum își petrec timpul în casă Cătălin și Andra Măruță

Tabu Tabu

Scrie un comentariu