Tabu
PEOPLESlider

Dorian Popa și-a luat mașina de lux la care visa. Cât a costat? A plătit-o cu banii jos

Dorian Popa și-a făcut un cadou la care visa dintotdeauna, chiar de Ziua copilului! După o perioadă lungă în care a întors decizia pe toate părțile, cântărețul a dat avansul pentru un bolid de lux.

Vlogger-ul de 33 de ani și-a făcut singur cadoul de 1 Iunie și nu s-a uitat deloc la bani. Din păcate, mașina va ajunge abia peste șapte luni.

Supermașina, un Lamborghini Huracan cabrio, are peste 600 cai-putere și costă 290.000 de euro. Numai pentru avans, Dorian Popa s-a văzut nevoit să scoată din buzunar 20.000 de euro.

Lamborghini

„Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum. E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia).

Ia uite cum o să fac eu în Domneşti! În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Cine credea?! Încă nu-mi vine să cred. Doamne, îți mulțumim. Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 şi 95 kg. Mi se pare că stau foarte bine.

Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci? Inima mea cum o să facă faţă până atunci”, a declarat Dorian Popa, în vlogul de pe YouTube.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cadouri Bestseller de mărțișor pentru femeile speciale din viata ta

Tabu Tabu

Cum știi că ești o victimă a furtului de identitate și ce să faci în acest caz

Andreea Damian

Noi dezvăluiri: David Bowie a sedus două fete și a vrut să facă sex cu ele pe melodia „Let’s Dance”

Andreea Damian

Paharele reutilizabile fac mai mult rău mediului decât cele de unică folosință

Andreea Damian

Adolescentele care au urmărit Dosarele X au ales cariere în domeniul științei

Dora Constantinovici

Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina

Andreea Damian

Scrie un comentariu