Home > Agenda > Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina

Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina

Palatul Buckingham

La Palatul Buckingham vor avea loc disponibilizări pe fondul speculațiilor că regina nu se va mai întoarce la Londra după vacanța de vară din Balmoral. Personalul de la Buckingham Palace se confruntă cu reduceri ale locurilor de muncă din cauza pandemiei de coronavirus, în timp ce a fost înghețată și plata salariilor pentru toți angajații, informează The Telegraph.

Royal Collection Trust (RTC), care reprezintă venitul încasat din vizitele turiștilor la palat, fusese estimat că anul acesta la 77 milioane de lire sterline. Perioada de izolare impusă pe timpul pandemiei de coronavirus a determinat scăderea câștigurilor la 13 milioane de lire sterline.

Chiar dacă Palatul regal nu va fi complet funcțional până în 2021, și în cazul în care vor fi aprobate noi măsuri de relaxare și palatul se va redeschide pentru public, numărul de vizitatori va fi mai mic în următorii ani din cauza distanțării sociale care va fi impusă.

Regina plănuiește să își petreacă vara în Balmoral și după vacanța de vară este posibil ca ea să meargă la Castelul Windsor. Prin urmare, majoritatea angajaților de la Palatul Buckingham se tem că își vor pierde locurile de muncă.

Articole asemanatoare
Prinţesa Beatrice, mireasă în rochia reginei. Prima nuntă regală desfășurată în spatele ușilor închise
regina
Secretele nebănuite pe care le ascund inelele reginei
Regina
Ce au în comun Regina Elisabeta a II-a și actrița Marilyn Monroe
Regina Elisabeta a II-a, 67 de ani de la încoronare

Comenteaza acest articol

Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina

by Andreea Damian   1 min
0