Tabu
CULTURESlider

Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina

La Palatul Buckingham vor avea loc disponibilizări pe fondul speculațiilor că regina nu se va mai întoarce la Londra după vacanța de vară din Balmoral. Personalul de la Buckingham Palace se confruntă cu reduceri ale locurilor de muncă din cauza pandemiei de coronavirus, în timp ce a fost înghețată și plata salariilor pentru toți angajații, informează The Telegraph.

Royal Collection Trust (RTC), care reprezintă venitul încasat din vizitele turiștilor la palat, fusese estimat că anul acesta la 77 milioane de lire sterline. Perioada de izolare impusă pe timpul pandemiei de coronavirus a determinat scăderea câștigurilor la 13 milioane de lire sterline.

Chiar dacă Palatul regal nu va fi complet funcțional până în 2021, și în cazul în care vor fi aprobate noi măsuri de relaxare și palatul se va redeschide pentru public, numărul de vizitatori va fi mai mic în următorii ani din cauza distanțării sociale care va fi impusă.

Regina plănuiește să își petreacă vara în Balmoral și după vacanța de vară este posibil ca ea să meargă la Castelul Windsor. Prin urmare, majoritatea angajaților de la Palatul Buckingham se tem că își vor pierde locurile de muncă.

ARTICOLE SIMILARE

A murit REGINA telenovelor! Edith Gonzalez avea 54 de ani și suferea de cancer

Andreea Damian

Noul Superman al DC Comics va fi bisexual

Andreea Damian

Fiica lui Johnny Depp a pozat sexy alături de Pamela Anderson

Andreea Damian

Gypset este cel mai curajos trend nou?

realitatea

Stiai ca o gena a Alzheimerului te face mai destept?

realitatea

Cum arată fața Andreei Bălan, la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură

Andreea Damian

Scrie un comentariu