Tabu
CULTURE Slider

Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina

Palatul Buckingham

La Palatul Buckingham vor avea loc disponibilizări pe fondul speculațiilor că regina nu se va mai întoarce la Londra după vacanța de vară din Balmoral. Personalul de la Buckingham Palace se confruntă cu reduceri ale locurilor de muncă din cauza pandemiei de coronavirus, în timp ce a fost înghețată și plata salariilor pentru toți angajații, informează The Telegraph.

Royal Collection Trust (RTC), care reprezintă venitul încasat din vizitele turiștilor la palat, fusese estimat că anul acesta la 77 milioane de lire sterline. Perioada de izolare impusă pe timpul pandemiei de coronavirus a determinat scăderea câștigurilor la 13 milioane de lire sterline.

Chiar dacă Palatul regal nu va fi complet funcțional până în 2021, și în cazul în care vor fi aprobate noi măsuri de relaxare și palatul se va redeschide pentru public, numărul de vizitatori va fi mai mic în următorii ani din cauza distanțării sociale care va fi impusă.

Regina plănuiește să își petreacă vara în Balmoral și după vacanța de vară este posibil ca ea să meargă la Castelul Windsor. Prin urmare, majoritatea angajaților de la Palatul Buckingham se tem că își vor pierde locurile de muncă.

ARTICOLE SIMILARE

IISUS: Ce inseamna si cum se scrie corect numele

realitatea

Exista un numar ideal de parteneri sexuali inainte de casatorie?

realitatea

După ce a pierdut o avere în 2018, Victoria Beckham face un anunț important despre imperiul ei de modă

Andreea Damian

Cel mai neconvențional festival de jazz din Europa

realitatea

E nevoie de o singură întrebare pentru identificarea narcisismului

realitatea

Naya Rivera, din serialul Glee, a dispărut fără urmă într-un lac. Fiul ei plutea singur în derivă

Andreea Damian

Scrie un comentariu