Tabu
PEOPLESlider

Roxana Dobre a pozat în Playboy. Câți bani a încasat soția lui Florin Salam

Roxana Dobre, actuala soţie a lui Florin Salam, s-a numărat printre numeroase vedete autohtone care au pozat, de-a lungul timpului, în celebra revistă pentru bărbați Playboy.

Roxana Dobre a pozat de 3 ori în Playboy

Roxana Dobre a avut trei pictoriale incendiare în Playboy. Soţia lui Florin Salam a dezvăluit cum a ajuns să-și expună nurii în revistă.

„Trei coperți chiar! Măi, să știi că pe vremea respectivă, când eram eu… m-au ajutat la ceva. La câteva ținute, să zic așa. Iubita mea, nu, eu nu mă număr printre… (n.r – vedetele care au pozat gratis). Așa, nu acceptam niciodată, dar a fost atunci și un concurs, la momentul respectiv și așa a progresat…”, a spus Roxana Dobre.

Întrebată câţi bani a primit pentru pictorialele incendiare din Playboy, Roxana Dobre nu a vrut să dezvăluie suma exactă, dar a precizat încă o dată că nu ar accepta niciodată să pozeze gratis în astfel de ipostaze.

Roxana Dobre, ca o regină la propria nuntă

Partenera lui Florin Salam a strălucit la propriu în ziua nunţii. Nu doar rochia şi coafura au furat toate privirile la marele eveniment, ci şi accesoriile purtate de mireasă.

florin salam

Roxana şi-a făcut apariţia pe plajă, acolo unde a avut loc cununia religioasă, ca o adevărată „Regină”. Rochia ei spectaculoasă creată de designerul Cristina Săvulescu a atras toate privirile, însă detaliul care a ieșit cel mai bine în evidență a fost bijuteria pe care a purtat-o la gât. Ei bine, colierul cu diamante pe care bruneta l-a purtat în ziua nunţii a fost unul personalizat, iar preţul este între 5.000- 6.000 de euro, scrie Spynews.ro.

Mireasa a avut părul prins și a fost acoperit cu un voal lung care i-a completat perfect ţinuta spectaculoasă, iar zâmbetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei Dobre. Mai mult decât atât, bruneta a avut un buchet format din bujori albi și a fost adusă cu o mașină de 500.000 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Top 15 citate celebre amuzante

realitatea

Hilaria Baldwin este însărcinată din nou. Alec Baldwin așteaptă copilul cu numărul 8

Andreea Damian

Care e povestea cu Daith Piercing-ul sau cercelul din helix: Ghid despre durere și riscuri

realitatea

Bibi s-a aniversat de majorat in izolare alaturi de familie

Tabu Tabu

Prima poză cu iubita lui Augustin Viziru. Cum arată femeia care l-a făcut bărbat de casă

Andreea Damian

A apărut și cel de-al doilea trailer pentru filmul Detectivul Pikachu, fanii sunt nerăbdători

realitatea

Scrie un comentariu