Tabu
LIFESTYLE

Ne-am culturalizat, ne-am plimbat și ne-am mișcat

Cristina, vineri, teatru

Am fost la teatru “Marea Iubire a lui Sebastian” cu Marius Manole si Rodica Mandache. Un spectacol lectura care mi-a aratat inca o data puterea actorilor si magia mintii noastre. Sa spui un text asezat pe scaun si sa poti sa duci publicul cu 50 de ani in urma, e ceva mai mult decit actorie adevarata.

Alexandra, sambata si duminica, Mamaia

Weekendul trecut am fost la mare in echipa. Am bantuit plajele din Mamaia oferind reviste si ne-am cautat prieteni fideli, de cel putin un an, pe care i-am premiat pe loc cu produse cosmetice. Am stat de vorba cu aproximativ 50 de cititori, propunandu-ne ca weekendul acesta sa ne facem timp de mai multi. Si pentru ca munca nu este satisfacatoare decat atunci cand o incununezi si cu un mic capriciu, la fiecare apus ne-am aruncat in mare. Cu siguranta vom face la fel si in acest weekend.

Cristina, simbata, complex Europa

Operatiunea “Bazavan dupa paravan, in vizita la complexul Europa”. O experienta un pic traumatizanta ( era prima data in viata mea cind ajungeam acolo), m-am intrebat de zeci de ori “de ce n-aiba vreau io paravan de aici?” si am sfirsit prin a-mi cumpara o sticla cu apa plata si a astepta cuminte in parcare sa fiu recuperata. Imaginea zilei, aceasta expunere macabra a caciulitelor oferite spre vinzare, folosindu-se doar capetele papushilor.

Sanziana, duminica, cu caiacul in parcul IOR

Zaceam plictisiti la o terasa pe o temperatura de 40 de grade cand ne-am adus aminte ca auziseram noi, nu mai stiam exact de unde, ca se poate face canoe in parcul IOR cu doar 8 lei pe ora. Am ajuns pe la sase, in acelasi timp cu baiatul care inchiriaza cele cinci caiace si, cu vocile tremurande, am intrebat daca e periculos. "Puteti sa cadeti in apa, dar va dau veste si daca intoarceti caiacul cu gura in jos si tineti bine de padela, nu e niciun pericol". Acestea fiind zise, eu am hotarat sa le fac poze de pe mal prietenilor mei, 3 la numar, si sa ma amuz. Nu au cazut spre surprinderea mea, ba chiar au adunat si sticlele goale aruncate in lac. Ei zic ca le-a placut. Si mie… de pe mal!

Cristina, marti, teatru La Motoare

Din nou teatru, pe terasa La Motoare “Te iubesc. Te iubesc?”. M-am dus la piesa pentru ca toata lumea mi-a spus “du-te sa o vezi pe actrita e f f buna”. Asa a fost. Tineti-I minte numele – Corina Moise – va face super cariera.

ARTICOLE SIMILARE

O actriţă de TALIE MONDIALĂ ŞOCHEAZĂ: “Am venit DROGATĂ la aproape toate festivităţile de premiere”

Hula Hoop = Fitness maxim

realitatea

Giulia a reusit sa slabeasca 11 kilograme intr-o luna cu un regim… neobisnuit!

Iulia Albu are un NOU IUBIT? Este fostul partener al Danielei Crudu

Reteta de toamna – Prune murate

realitatea

E oficial! Suntem 8 miliarde de locuitori pe Pământ

Andreea Damian

Scrie un comentariu