Tabu
PEOPLESlider

Loredana Chivu s-a despărțit de iubit, după ce i-a oferit un inel de logodnă în valoare de 90.000 de euro. Care e motivul

Loredana Chivu e din nou o femeie singură. Blondina a pus punct relației cu iubitul ei, la scurt timp după ce acesta a cerut-o de soție.

Loredana Chivu s-a despărțit de iubitul ei, după ce în urmă cu numai câteva săptămâni acesta i-a oferit un inel de logodnă. Diva părea să fie mai fericită ca niciodată alături de fostul partener, dar relația lor a ajuns în cele din urmă la final.

Vestea a fost una neașteptată, iar cea care a făcut anunțul a fost chiar ea, pe rețelele sociale. Blondina este foarte activă pe rețelele sociale și împărtășește cu urmăritorii ei toate momentele importante. La fel s-a întâmplat și de această dată, vedeta mărturisind într-un InstaStory că a ales să fie fericită de una singură.

„Sunt singură! Sunt fericită, pentru că sunt singură prin alegere, nu din întâmplare”, a spus Loredana Chivu.

Vedeta s-a logodit chiar la petrecerea pe care a organizat-o de ziua ei, atunci când fostul partener i-a oferit un inel de logodnă în valoare de circa 90.000 de euro. Totuși, lucrurile se pare că au luat o altă întorsătură și s-a ajuns la despărțire.

ARTICOLE SIMILARE

Cum faci față băgăcioșilor?

Andreea Damian

Cardi B și Nicki Minaj – cucuie dintr-o luptă dezamăgitoare și deprimantă

realitatea

Horia Brenciu nu mai vorbește cu fratele lui de ani de zile. Motivul halucinant!

Tabu Tabu

Coronavirusul poate rezista la nivelul ochilor până la 20 de zile

Andreea Damian

Emily in Paris: cum să reproduci machiajul și coafurile lui Lily Collins

Andreea Damian

Billy Porter și povestea rochiei cu pene de aur de la Premiile Oscar

Andreea Damian

Scrie un comentariu