Tabu
BEAUTYSlider

Eva Mendes a recunoscut că își rade fața de ani de zile

Actrița Eva Mendez nu se teme să arate imaginea reală a părului nedorit și a recunoscut că își rade fața de ani de zile.

Eva Mendes nu se sperie să vorbească despre faptul că se confruntă cu păr facial. Actrița și-a dezvăluit trucul secret de frumusețe pentru a obține o piele strălucitoare. În două postări separate pe Instagram, Eva a vorbit despre tratamentele de dermaplaning. Este o tehnică elegantă de îngrijire a pielii în care îți razi stratul superior al pielii și părul de pe față.

Vedeta nu ascunde faptul că este păroasă, „Papi-ul meu cubanez este un urs, iar eu sunt mi-ul lui. Sunt o fiară, așa că probabil că trebuie să mă bărbieresc din două în două zile! Părul îmi crește din nou. Îmi voi rade literalmente picioarele la duș.”

Cineva a întrebat-o pe Eva dacă a observat diferențe după tratament, iar ea a răspuns: „Da. Machiajul și crema hidratantă merg mult mai fin.” Mai târziu, vedeta a distribuit o fotografie în care își arată pielea strălucitoare și netedă după procedură.

Vedeta a aflat că există o mulțime de femei care și-au bărbierit fața. Mendez a continuat cu o altă postare în care spunea: „Am primit o mulțime de comentarii la postarea de ieri de la femei care și-au bărbierit fața de ani de zile – ok, cred că „dermaplaning” este cuvântul preferat, dar este ceea ce mie îmi place!”

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cursurile pentru dezvoltarea ta profesională și personală

realitatea

Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public

Andreea Damian

A avea sau a nu avea extensii? Aceasta este intrebarea!

realitatea

Top 5 vedete adolescente din România care fac bani de mici

Tabu Tabu

Cum arata MIHAELA RADULESCU la 20 ani! Te crucesti!!!

Afla ce beneficii iti aduce zmeura pentru sanatate

realitatea

Scrie un comentariu