Tabu
PEOPLESlider

„Mihai Bendeac a suferit un tragic accident”. Mesajul ciudat de pe contul de Instagram al actorului

„Mihai Bendeac a suferit un tragic accident”. Recent, un mesaj care i-a panicat pe fani a apărut pe pagina de Instagram a actorului. 

Mihai Bendeac a decis să își pună fanii pe jar și a povestit cum a suferit un accident. A descris în detaliu tot ce s-a întâmplat, inclusiv conversația cu operatorul de la 112.

Inițial, prietenii virtuali au crezut tot ceea ce scrie acolo, mai ales erau date împărtășite detalii importante. De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a recunoscut că are probleme cu somnul și că nu se odihnește deloc bine. Tocmai de aceea, a părut extrem de credibil faptul că a suferit un accident din cauza faptului că era somnambul.

Ulterior, fanii și-au dat seama că totul a fost o farsă și că actorul nu a pățit nimic, ba chiar este mai bine ca niciodată. 

„Mihai Bendeac a suferit în cursul nopții trecute un tragic accident în timp ce dormea în apartamentul său din centrul Capitalei. Se pare că, fără să știe, suferea de somnambulism cronic. În timp ce cobora (în somn) treptele către nivelul inferior al apartamentului, a alunecat fracturându-și rotula.”, este doar o parte din mesajul postat de actor.

Mama lui, Emilia Bendeac a recunoscut pentru Ziare.com că mesajul este un mic fragment din viitoarea carte pe care urmează să o lanseze fiul ei. Cei doi au mai lansat în urmă cu mai bine de doi ani o carte.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Adrian Minune și-a micșorat stomacul! Cum a fost recuperarea după operație și câte kilograme a slăbit manelistul

Andreea Damian

Cu ce bărbat special a filmat Alina Eremia

Tabu Tabu

Cele mai spectaculoase ținute de la Billboard Music Awards 2022

Andreea Damian

Lindsay Lohan a devenit mămică. Ce nume a ales actrița pentru fiul ei

Andreea Damian

Angelina Jolie: Am mare noroc că sunt în viaţă!

realitatea

Au apărut poze noi cu Gigi Hadid însărcinată. Fotomodelul arată uluitor!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu