Tabu
PEOPLESlider

„Mihai Bendeac a suferit un tragic accident”. Mesajul ciudat de pe contul de Instagram al actorului

„Mihai Bendeac a suferit un tragic accident”. Recent, un mesaj care i-a panicat pe fani a apărut pe pagina de Instagram a actorului. 

Mihai Bendeac a decis să își pună fanii pe jar și a povestit cum a suferit un accident. A descris în detaliu tot ce s-a întâmplat, inclusiv conversația cu operatorul de la 112.

Inițial, prietenii virtuali au crezut tot ceea ce scrie acolo, mai ales erau date împărtășite detalii importante. De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a recunoscut că are probleme cu somnul și că nu se odihnește deloc bine. Tocmai de aceea, a părut extrem de credibil faptul că a suferit un accident din cauza faptului că era somnambul.

Ulterior, fanii și-au dat seama că totul a fost o farsă și că actorul nu a pățit nimic, ba chiar este mai bine ca niciodată. 

„Mihai Bendeac a suferit în cursul nopții trecute un tragic accident în timp ce dormea în apartamentul său din centrul Capitalei. Se pare că, fără să știe, suferea de somnambulism cronic. În timp ce cobora (în somn) treptele către nivelul inferior al apartamentului, a alunecat fracturându-și rotula.”, este doar o parte din mesajul postat de actor.

Mama lui, Emilia Bendeac a recunoscut pentru Ziare.com că mesajul este un mic fragment din viitoarea carte pe care urmează să o lanseze fiul ei. Cei doi au mai lansat în urmă cu mai bine de doi ani o carte.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Dieta recomandată de Adina Alberts pentru persoanele care au peste 40 de ani

Andreea Damian

Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă

Dora Constantinovici

Meryl Streep, adevărata poveste din spatele mariajului ei

Andreea Damian

Motivul pentru care Mario Fresh a lipsit de la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram

Andreea Damian

Taylor Swift spune că i s-a interzis să cânte la American Music Awards

Andreea Damian

Pungile de cadouri Oscars conțin cremă de piele cu canabis și o perie de toaletă zâmbitoare

realitatea

Scrie un comentariu