Tabu
lifestyle

Pui cu miere și muștar la grătar

INGREDIENTE:
– 3 linguri muștar de Dijon
– 2 linguri miere
– 2 linguri maioneză
– 1 lingură sos barbecue (opțional)
– jumătate pahar vin alb
– 4 bucăți piept pui (dezosate și fără piele)

PASUL 1. Amestecați muștarul, mierea, maioneaza, sosul barbecue și vinul într-un recipient până când devine omogen 100%.

PASUL 2.
Puneți pieptul de pui în sosul care a rezultat și lăsați-l la marinat cel puțin o oră. Puteți face asta și cu o zi îaninte de a găti puiul la gărtar.

PASUL 3.
Preîncălziți grătarul la foc mic spre mediu.

PASUL 4. Luați bucățile de piept de pui și puneți-le pe grătarul încins. Întoarceți-le de pe o parte pe alta din 5 în 5 minute. Puiul va fi gata în cel mult 30 de minute. Din când în cînd puteți adăuga peste el sosul care v-a rămas, subțiat în prealabil cu vin.

PASUL 5. V-am spus eu că e simplu. Puiul e gata. Nu trebuie decât să mai adăugați sare și piper în funcție de preferințe. Poate fi servit cu orice garnitură vreți voi. Poftă TABUnă.

ARTICOLE SIMILARE

Confesiunile unei PROSTITUATE de pe Wall Street: “Clientii sunt slab dotati si nepriceputi in pat”

Paris Hilton s-a despărțit de Benji Madden

realitatea

Poveste despre Hammam

realitatea

Inter cel Nou

realitatea

Premiile Gopo sau Oscarurile românești

realitatea

S-a ingrasat 50 kg in 48 de zile! Vedeta pe care nu o mai recunoaste nimeni

Scrie un comentariu