Tabu
lifestyle

Trupa REM s-a destrămat

Grupul american rock R.E.M., care a lansat în peste 30 de ani de existenţă 15 albume şi numeroase piese de succes, precum “Everybody Hurts” şi “Losing My Religion”, a anunţat că s-a destrămat, printr-un mesaj postat, miercuri, pe site-ul său oficial, informează Mediafax.

“Am luat decizia de a dizolva grupul”, au anunţat membrii trupei R.E.M. în acest mesaj adresat “fanilor şi prietenilor”, postat pe site-ul oficial al grupului.

“Plecăm cu un imens sentiment de gratitudine, de împlinire şi de uimire faţă de tot ceea ce am realizat. Tuturor acelora care, într-o zi, au fost emoţionaţi de muzica noastră, le mulţumim că ne-au ascultat”, se afirmă în acelaşi mesaj.

Grupul R.E.M., înfiinţat în 1979 în statul american Georgia, şi-a lansat primul single, “Radio Free Europe”, în 1981, care a devenit rapid o veritabilă “senzaţie” printre tinerii din circuitul colegiilor americane. Trupa a lansat 15 albume, printre care se numără “Murmur” – albumul de debut (1983), “Reckoning”, “Document”, “Out of Time” şi “Automatic For the People”, din care face parte şi celebra piesă “Everybody Hurts”.

Deşi a fost iniţial un cvartet, grupul R.E.M. a devenit un trio – Michael Stipe (voce), Peter Buck (chitară) şi Mike Mills (bas) -, după plecarea din trupă, în 1997, a toboşarului Bill Berry, din cauza unui anevrism cerebral.

“Un om înţelept a spus odată: «talentul, atunci când eşti la o petrecere, constă în a şti când trebuie să pleci». Noi am construit împreună ceva extraordinar. Am făcut acest lucru. Iar acum, vom renunţa la el. Sper că fanii îşi vor da seama că nu a fost o decizie uşoară. Însă orice lucru are un sfârşit şi noi am dorit să punem punct aşa cum trebuie, în felul nostru. A fost ceva extraordinar”, a declarat Michael Stipe pe site-ul grupului.

ARTICOLE SIMILARE

Charlize Theron este cea mai rea

realitatea

Cum arata iubitul Corinei, cu care artista are un copil de 4 ani!

Taste of London

realitatea

Drew Barrymore face sex și vorbește murdar

realitatea

Cezar Ouatu, luat peste picior de presa din Suedia: «“It’s My Life”, o amestecatura bizara de dubstep si opera»

Lindsay Lohan a furat haine de 16.000 de dolari

realitatea

Scrie un comentariu