Home > Agenda > stiri > Lindsay Lohan a furat haine de 16.000 de dolari

Lindsay Lohan a furat haine de 16.000 de dolari

Lindsay Lohan poate să se mute la tribunalul din Los Angeles pentru că viața ei se durulează din proces în proces. Ultimul dintre acestea a fost intentat de un magazin de haine din orașul filmului. Proprietarii buticului o acuză pe Lohan că ar fi luat din magazin haine în valoare de peste 16.000 de dolari în perioada noiembrie 2009 – februarie 2010 și nu le-a plătit nici până în ziua de astăzi.

Mai mult, Lindsay ar fi promis că managerul ei va plăti pentru cumpărături, dar singura sumă achitată a fost de 180 de dolari. Proprietarii magazinului o acuză pe Lindsay de furt pentru că, spun ei, ea nu a vrut niciodată să plătească pentru hainele pe care le-a luat și că a premeditat această fraudă. În plus, ei au avut încredere în ea pentru că este "o actriță celebră cu venituri substanțiale". Din câte se pare, ei nu au luat în considerare șirul infint de scandaluri, gafe și procese în care este implicată vedeta.

Articole asemanatoare
Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Lindsay Lohan moare pana in iulie?
MR. PINK – biografia si averea iubitului Monicai Gabor

Comenteaza acest articol

Lindsay Lohan a furat haine de 16.000 de dolari

by realitatea   1 min
0