Home > Agenda > stiri > Cameron Diaz nu vrea să facă sex cu un singur bărbat

Cameron Diaz nu vrea să facă sex cu un singur bărbat

Cameron Diaz se dovedește a fi mult mai lipsită de prejudecăți decât ne-am fi imaginat. Actrița a mărturisit de curând că nu crede în monogamie și că nici nu se gândește să facă sex cu un singur bărbat pentru tot restul vieții. "Relațiile pot dura doi, cinci sau douăzeci de ani, dar, în același timp, nu cred că poți face sex cu un singur bărbat pentru tot restul vieții. Sau poate unii pot face asta, dar eu, cu siguranță, nu!", a declarat Cameron.

Diaz a mai spus că societatea face presiuni asupra oamenilor, iar cei mai mulți se simt obligați să se căsătorească și că ea e de părere că mariajul este un lucru demodat. Tinerii cred că după 18 ani trebuie să își găsească dragostea și să se căsătorească, dar nu se gândesc că pot face asta chiar și când au 50 de ani, a mai adăugat vedeta. Sexul pare a fi o parte extrem de importantă din viața actriței, ea declarând în urmă cu câteva zile că e în stare să călătorească mii de kilometri pentru o partidă de amor.

Cameron Diaz a avut mai multe relații celebre de-a lungul vieții cu Justin Timberlake, Matt Dillon, Jared Leto sau Alex Rodriguez, dar toate s-au încheiat într-un fel sau altul.

Articole asemanatoare
Cameron Diaz
Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Vedete nascute pe 30 august!
Campanie impotriva discriminarii: „De la mine ai un NU”

Loading...

Comenteaza acest articol

Cameron Diaz nu vrea să facă sex cu un singur bărbat

by realitatea   1 min
0