Tabu
Image default
lifestyle

Lady GaGa aduce profit maxim pentru Rolling Stone

Succesul lui Lady GaGa este indiscutabil. Interpreta a vândut milioane de albume, concertele ei se țin cu casa închisă, iar zilnic știrile despre ea stârnesc controverse. Zilnic, repet pentru că nu există zi fără știrile despre Lady G. În urmă cu câteva zile Forbes a plasat-o pe ca new entry pe poziția a patra a clasamentului celor mai puternice celebrități, dar multe voci sunt de părere că ar fi trebuit să ocupe prima poziție. Practic, numele ei nu face decât să atragă profit.

Ultimii care au profitat de pe urma interpretei sunt cei de la celebra publicație americană Rolling Stone. GaGa apare pe coperta ultimului număr al revistei, iar surse din interiorul redacției au dezvăluit faptul că Rolling Stone s-a vândut până acum în 200.000 de exemplare. Adică aproape dublu față de cât s-a vândut revista în mod regulat anul acesta, iar asta în doar o săptămână de la lansarea pe piață. Aceleași surse au mai adăugat că managerii revistei cred că acesta va fi cel mai de succes număr din 2010. Este pentru a doua oară când GaGa apare pe coperta revistei.

ARTICOLE SIMILARE

Le Crazy sarbatoreste 62 de ani de istorie pe scena de la Bucuresti!

NERVI la lotul de gimnastica: CATALINA PONOR se revolta in fata antrenorilor BELU si BITANG! Declaratie incendiara a gimnastei!

realitatea

Earth Hour 2011 – România

realitatea

Botezatu a cucerit-o pe Lindsay Lohan

Câștigătoarea concursului “Sex & The City la New-York”

realitatea

De ce a scris Joan Smith articolul despre pantofii doamnei Udrea

realitatea

Scrie un comentariu