Tabu
LIFESTYLE

Cinci dureri pe care să nu le ignoraţi

O durere nu vine niciodată din senin. Deşi, de multe ori, trecem cu vederea mici dureri, pe care le considerăm doar un disconfort temporar, există dureri care nu trebuie ignorate.

Durerile în piept

Contrar ideilor preconcepute, şi femeile au inima fragilă, iar maladiile cardio-vasculare sunt prima cauză de deces. Mai mult, media de vârstă a bolnavilor de inimă este în continuă scădere. O durere persistentă în piept, respiraţie greoaie şi în general, orice durere în partea superioară a trunchiului trebuie să vă trimită la medic

Durerile de dinţi

Dacă simţiţi doar o săgetare dureroasă pe care aţi ignora-o, că doar nimănui nu îi place la dentist, nu luaţi o camant şi aşteptaţi, poate nu mai revine. E posibil să aveţi o carie, iar nervul să vă fie afectat. Dacă nu mergeţi la destist, durerile vor fi şi mai mari!

Durerile abdominale

Dacă vă străpunge o durere în partea dreaptă a abdomenului, vă gândiţi imediat că s-ar putea să fie apendicită. La femei este vorba de cele mai multe ori despre un chist ovarian. Nu este periculos, dar ar trebui să vă faceţi o programare la ginecolog!

Durerile de spate

Durerile de spate pot fi un lucru normal, mai ales dacă faceţi un efort fizic mai mare. Un antiinflamator şi odihna ar trebui să îi vină de hac în câteva zile. Dacă însă durerea persistă şi este însoţită de furnicături la degetele de la picioare, este posibil ca una dintre vertebre să comprime nervul spinal.

Picioarele umflate şi dureroase

Aveţi glezna umflată şi roşie? Dacă o masaţi nu faceţi decât să accentuaţi durerea. Consultaţi un medic imediat, este un mic cheag de sânge blocat într-o venă. Dacă se eliberează, poate ajunge până la plămâni şi poate bloca oxigenarea. Aveţi deci nevoie de un tratament care să fluidifice sângele şi să distrugă cheagul.

ARTICOLE SIMILARE

Iulia Albu, luata la misto la TV! “Va doare capul, doamna?”

Poveste emotionanta! Cum arata cainele atat de TRIST incat ingrijitorii sai au vrut sa-l eutanasieze

Motivul neașteptat pentru care e bine să dormim cu picioarele dezvelite

Andreea Damian

Mircea Badea, declaratie SOC: “I-am spus sa INCHIDA Antena 3″

Crazy Rich Asians, probabil cel mai prost film cu miliardari chinezi maimuțărind americanii

Dora Constantinovici

Dieta Supermodelelor. Slabesti 2,5 kg in 3 zile!

4 comentarii

Scrie un comentariu