Tabu
BEAUTY

Alex Velea a dat lecţii de machiaj la mall

Alex Velea este mereu plin de bună dispoziţie şi îi place să meargă la cumpărături. Împreună cu “nababele” Kiss FM, artistul a mers la Băneasa Shopping City, pentru o şedinţă de shopping şi styling, ocazie cu care şi-a etalat cunoştinţele într-ale machiajului.

Pentru o întâlnire de o zi cu Alex Velea, ascultătoarea Kiss FM Ana Maria Constantinescu a licitat o răţuşcă de pluş de care artistul s-a declarat foarte încântat, mai ales că acesta s-a declarat o persoană foarte sensibilă. “Prietenii îmi spun ‘Mister Sensibil’. Pe dinăuntru sunt un ursuleţ de pluş“, a declarat Alex pentru Kiss FM.

Alex le-a arătat tuturor că se pricepe şi la machiaj, nu doar la muzică şi dans, astfel că, la şedinţa de styling la care au participat nababele, artistul a luat un pămătuf şi s-a pus serios pe treabă, aplicându-i nababei sale un machiaj ca la carte.

Alex Velea a participat, împreuna cu Smiley, Christian D, Adrian Sînă, Călin Goia, Doru Todoruţ, Cornel Ilie, Connect-R şi DDY Nunes la campania “Nababă pentru o zi”, în cadrul căreia nouă ascultătoare Kiss FM au fost selectate pentru a petrece o zi în compania vedetelor la cumpărături, cină şi club.

ARTICOLE SIMILARE

Tendințele MAC Cosmetics

realitatea

Tendințele de frumusețe din 2023 pe care trebuie să le încerci dacă vrei să faci o transformare radicală

Andreea Damian

Givenchy – mai puțin înseamnă mai mult

realitatea

Cea mai provocatoare tendință de a poza pe Instagram. Au lansat-o cele mai populare vedete

Andreea Damian

PAPUSA BARBIE UMANA. A dat 10.000 de lire sterline ca sa arata ca o papusa de plastic

realitatea

KIM KARDASHIAN a scapat de pilozitate cu ajutorul laserului!

Scrie un comentariu