Tabu
BEAUTY

Tendințele de frumusețe din 2023 pe care trebuie să le încerci dacă vrei să faci o transformare radicală

Experimentarea nestăpânită pentru auto-exprimare este anul acesta cel mai mare obiectiv al industriei frumuseții. Fie că este vorba de revenirea stilului retro al anilor ’70 sau de îndrăzneala anilor ’90, 2023 este un an promițător pentru toți cei care doresc să-și facă debutul elegant. 

Așa că nu vă fie teamă să vă asumați riscuri. Continuați să citiți pentru a descoperi tendințele pe care fie le veți iubi, fie doriți să le evitați complet.

1. Sprâncene subțiri

Imagine

Tendința populară de frumusețe a anilor ’90 a revenit, dar de data aceasta cu o întorsătură funky. La fel ca rapperița Doja Cat, transformă sprâncenele tradiționale subțiri într-un design unic adăugând desene. Frumusețea nu a fost niciodată atât de distractivă.

2. Fard de nas

Imagine

Tendința fardului de nas a câștigat popularitate încă de anul trecut și promite că va câștiga putere în 2023. Constă în aplicarea fardului de obraz pe vârful nasului pentru a da un aspect asemănător cu arsurile solare.

3. Cearcăne false pentru ochi

Imagine

În căutarea glorificării frumuseții naturale, cearcănele false pentru ochi au devenit o tendință pe TikTok. Folosind farduri de pleoape mov, albastru și roșu, iubitorii de machiaj creează cearcăne pentru ochi pentru a crea un aspect mai natural și mai simplu.

4. Eyeliner pătat

Imagine

Las-o pe Avril Lavigne să readucă această tendință la zi. Uitați să stăpâniți ochii perfecți de sirenă sau ochii de pisică. Tendința din 2023 este eyeliner-ul pătat, așa că nu trebuie să fii un expert în aplicarea lui. Cu cât mai îndrăzneț, cu atât mai bine.

5. Flip de păr retro

Imagine

Glamul retro a revenit, de data aceasta făcând referire la decenii precum anii 1960, 1970 și 1980. Cel mai simplu mod de a realiza acest lucru și de a rămâne în tendințe este cu o răsturnare dramatică a părului. Adaugă puțin volum coadei tale și o parte laterală profundă și elegantă.

6. Buze conturate

Imagine

Obiectivul acestei tendințe este obținerea unui efect de volum al buzelor folosind creionul de buze. Dacă sunteți gata să obțineți aspectul Bratz, tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți creionul maro închis preferat și să începeți să vă desenați colțurile gurii în afară și ușor în sus. Apoi, aliniați-vă buzele, conectând creionul de buze cu liniile de zâmbet desenate într-o formă de aripă. Folosește o pensulă mică pentru a amesteca și a termina cu luciul de buze preferat.

7. Tunsoare mullet

Imagine

Dacă ceea ce cauți este să dai părului tău un aer proaspăt și relaxat, tunsoarea mullet este must-do-ul tău. Această tunsoare are atât de multe straturi încât va face treaba, făcând-o să arate mai texturată și mai ușor de coafat dimineața când ești pe fugă. 

8. Aspect de păpușă

Imagine

Machiajul pentru păpuși este o  tendință care va fi puternică în 2023. Există mai multe modalități de a obține acest look, dar preferatul nostru include o mulțime de sclipici. Utilizați un corector foarte strălucitor, concentrați-vă pe obținerea de buze pline, finisaje sidefate, obraji trandafirii și ochi de căprioară.

9. Machiaj inversat

Imagine

Dacă v-ați întrebat vreodată care este secretul celebrității pentru a obține o față sculptată natural, aici avem răspunsul. Machiajul lui Kendall Jenner a dezvăluit că secretul unui aspect sculptat natural este machiajul inversat. Tehnica este să începeți cu conturul, apoi să ascundeți și la final să amestecați totul împreună cu o cantitate mică de fond de ten.

10. Breton scurt

Imagine

Dacă îți dorești o schimbare de look radicală, în timp ce ești în continuare la modă, aceasta este pentru tine. Bretonul scurt este o modalitate îndrăzneață de a face o declarație și te vor transporta înapoi în anii ’70. Poți chiar adăuga o culoare ombră pentru a duce acest aspect la nivelul următor.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Protecție solară sub forma de tablete – este sigura această metodă?

Andreea Ditcov

MADALINA GHENEA – pictorial incendiar!

realitatea

E mai “tunata” decat Bianca! Ce interventii si-a facut Nicoleta Luciu

TREND ALERT | Bleached Brows, sprâncenele decolorate care cuceresc vedetele și nu numai

Andreea Damian

Coafuri rapide pentru când ești în întârziere

Andreea Damian

Lavinia Pârva, in costum de baie: “Mi-a fost teamă că nu încap pe o plajă normală”

Scrie un comentariu