Tabu
BEAUTYSlider

Modul și motivele pentru care fundul a devenit o obsesie fitness

Din ce în ce mai multe clase de sală de gimnastică se concentrează acum asupra construirii posteriorului, uneori din cauza unor rezultate nesatisfăcătoare se recurge la implant, de ce?

Odinioară, Sfântul Graal era un abdomen cât mai plat însă azi, nu, azi accentual se pune pe un posterior ferm și cât mai dezvoltat. Iar în Los Angeles, industria fitness nu mai prididește cu inventarea noilor exerciții care să-ți facă posteriorul cât mai mare și mai bombat. Până și în Marea Britanie, există acum o serie de grupuri de fitness concentrate doar pe fesieri, de la “BadAss” la “Kylie Butt Lift” – numită așa după Minogue, nu Jenner. Dar celebritatea lui Jenner și a familiei Kardashian, ale căror funduri au crescut odată cu conturile în bancă, a dus la o schimbare seismică în cultura antrenamentului. În timp ce multe femei au fost, bineînțeles, mereu mândre de fesele lor bine dezvoltate, accentul pus mai nou de către revistele de specialitate pe fundul ferm și bombat au făcut ca momentul de modă al abdomenului plat să fie depășit de moda și bătălia posterioarelor voluminoase.

Kim Kardashian

Instagram este cea mai mare platformă pentru acest trend, cu #squats-uri care au atins 16,3 milioane de  mențiuni și modele de fitness cum ar fi Tammy Hembrow și Katya Elise Henry care ajung la un profit consistent de la milioane de adepți care doresc să știe cum să realizeze propria transformare corporală pas cu pas. Cu posterioarele mari ale familiei Kardashian aflate pe primele pagini ale revistelor, asortate la o talie mica, devenite referință pentru multe femei tinere, în ciuda zvonurilor despre îmbunătățirilor lor chirurgicale, formatorii de fitness descoperă că clienții lor au tot mai multe cerințe nerealiste.

“Oamenii îmi aduc o fotografie a posteriorului pe care îl doresc și trebuie să spun:”OK, lasă-mă să îți arăt efectiv, pe poză ce și cum”, spune Kelechi Okafor, antrenor personal. “Acel fund nu a fost făcut prin antrenament ci prin operație.”

Alt antrenor special, Grant avertizează că ideea de a antrena doar o parte a corpului este o eroare. “Supra concentrarea asupra unui grup muscular va însemna că alte zone sunt neglijate și vor rămâne nedezvoltate sau, mai rău, se vor deteriora dacă sunt neglijate în timp”.

Kylie Jenner

Atât în ​​Marea Britanie, cât și în Statele Unite, mulți profesioniști de fitness de culoare sunt înfuriați de noul interes al industriei de fitness în crearea fundurilor mai mari, care i-au adus, de exemplu, starului din tenis, Serena Williams – jigniri în timp ce aceleași atribute în cazul femeilor albe sunt considerate acum de dorit. O femeie albă cu același corp devine brusc dezirabilă.” Chrissy King, un antrenor personal cu blog despre fitness intersecțional, spune: “Femeile albe au reușit să ia ceva pe care femeile negre au avut dintotdeauna, să popularizeze acel ceva și să facă bani din asta deși femeile de culoare nu pot să facă asta.”

Deci, ar trebui să ne grăbim și să ne alăturăm unei clase de fitness pentru mărirea posteriorului? Profesionistii de fitness sunt de acord ca fesele ferme sunt importante pentru un organism care functioneaza bine. Dar dacă vrei un fund mai mare pentru că, în societate, crezi că asta te va face să te simți mai acceptată, acesta este doar un alt exemplu de fitness care valorifică nesiguranța femeilor față de corpul lor.

ARTICOLE SIMILARE

Alain Delon, mai sălbatic ca niciodată pentru Dior

realitatea

Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie

Andreea Damian

Retrospectivă: Cele mai frumoase nunți de celebrități în 2020

Andreea Damian

Pepe Le Pew, interzis pentru că normalizează violul

Andreea Damian

Cum a slabit Roxana Vancea 7 kilograme! A ajuns de la 59 de kilograme, la 52!

Trucuri simple pentru a reduce cearcănele și pungile de sub ochi

Andreea Damian

Scrie un comentariu