Tabu
Image default
BEAUTY

6 exerciții simple pentru un păr sănătos și lung

Părul poate fi adesea foarte greu de întreținut și pentru a-l menține în formă, femeile caută în mod constant produse noi care să-l mențină sănătos. Trebuie să știți că există câteva exerciții simple pe care le puteți face singure, acasă, care vă pot ajuta în acest sens.

Încălzirea scalpului

Pentru creșterea părului, circulația sângelui la nivelul scalpului este esențială și puteți să o îmbunătăți cu exerciții simple de masaj al scalpului. Începeți să masați scalpul cu mișcări circulare. Continuați să masați părțile laterale și ceafa, în același mod, timp de aproximativ 5-10 minute pe zi.

De asemenea, puteți face cu ușurință un exercițiu fără să folosiți mâinile. Ridicați sprâncenele cât de sus puteți și rămâneți în această poziție timp de 2 minute înainte de a reveni la poziția inițială. Puteți folosi vârfurile degetelor pentru a întinde pielea scalpului. Pur și simplu așezați degetele pe frunte și împingeți-le în spate. Acest exercițiu, nu doar că stimulează creșterea părului, dar poate ameliora tensiunea și stresul.

Masajul indian

Masajul indian al scalpului este o metodă străveche pentru disiparea încordării și a tensiunii. Masajul indian al scalpului, acționează atât la nivel fizic, cât și mental. La nivel fizic, ajută la restabilirea sistemelor din organism – imunitar, respirator, endocrin, circulator, muscular, osos și limfatic. La nivel mental, ajută mintea să se relaxeze, inducând o stare de pace deosebită. Acest masaj implică mișcări ritmice către puncte de acupresiune, care sunt numite în mod tradițional puncte Marma.

Exerciții de gât

Exercițiile de gât sunt foarte bune pentru a stimula creșterea părului. Pentru a efectua acest exercițiu, pur și simplu efectuați mișcări față în spate și laterale, ceea ce va determina mușchii gâtului să se întindă. Întinzându-i, permiteți eliberarea oricărei tensiuni, îmbunătățind fluxul de sânge și, în final, nu numai că promovează creșterea părului, dar ajută la vindecarea părului deteriorat.

Yoga

Una dintre cele mai populare metode de stimulare a creșterii părului implică poziții de yoga. Uttanasana, care se mai numește Standing Forward Fold Pose, stimulează fluxul de sânge la nivelul scalpului. De asemenea, ameliorează stresul, una dintre principalele cauze ale căderii părului.

Exerciții de respirație

Anumite exerciții de respirație, cum ar fi Kapal Bhati pranayama, care este practicată în yoga, sunt foarte bune în stimularea creșterii părului. Kapal Bhati pranayama ajută la repararea părului deteriorat și la creșterea părului nou, prin pomparea de oxigen la nivelul scalpului. De asemenea, menține rădăcinile părului puternice și întârzie decolorarea prematură a părului.

Exerciții Cardio

Un alt mod minunat de a stimula creșterea părului este prin efectuarea exercițiilor cardio în mod regulat, iar acestea ar trebui să facă parte din rutina de îngrijire a părului. Un astfel de exercițiu este side-to-side hop, care, după cum indică numele, implică saltul dintr-o parte în alta.

ARTICOLE SIMILARE

Puterea posteriorului | Fesele au devenit „noii sâni”?

Andreea Damian

Alexandra Harra, schimbare socanta de look

De ce si-a falsificat Madalina Ghenea data nasterii

Tot ce trebuie să știi înainte de devii roșcată

Andreea Damian

TEST Programul care îţi spune cât de frumoasă eşti

La Sabon, 2 produse cumpărate, al treilea e cadou!

realitatea

Scrie un comentariu