Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Cum să eviți greșelile de machiaj care te îmbătrânesc

Ce ar trebui să adaptăm la rutina de machiaj, astfel încât să nu arătăm mai în vârstă decât vârsta reală din cauza machiajului? Un indiciu: ochi fumurii și puțin creion kohl pe linia pleoapei superioare.

Dacă la 20 de ani, ne distrăm cu machiaj și creioane pentru a fi femeia fatală, odată cu trecerea anilor, preferăm ca frumusețea noastră să ne ofere un aspect tineresc.

Deci la ce ar trebui să renunți cu orice preț pentru a fi sigur că nu îmbătrânești din cauza unui creion kohl sau a rujului prea închis la culoare? Pentru Alexandre Ciancio, make-up artist, „nu este interzis de la o anumită vârstă, nu trebuie să ne vedem frustrați. Dar trebuie să adaptezi lucrurile și mai presus de toate să ai o mână ușoară învățând să lucrezi cu subtilitate”.

Cea mai riscantă tendință? „Sclipiciul, pudra de perle și abuzul de iluminator, care se vor concentra pe riduri”, dezvăluie expertul. „Pe măsură ce îmbătrânim, pielea se va „marca”. Prin urmare, este necesar să unificați și să acoperiți cu o bază de machiaj, înainte de a aplica un fond de ten. În plus, pentru efectul de strălucire sănătos, „ai grijă la fardul de obraz aplicat prost, mai ales când vederea îți scade, este mai bine să folosești puțin”, ne sfătuiește Alexandre Cianco. Efectul obrazului de păpușă rusească trebuie evitat.

Privirea tinde să se îngusteze în timp

„Privirea tinde să se îngusteze în timp, iar pleoapele se lasă”, continuă specialistul. Hidratează-ți bine zona ochilor, folosește un corector cu o textură cremoasă foarte fluidă și abandonează kohlul negru în favoarea unuia gri sau maro pentru a înmuia ochii. Folosește un primer pe pleoapă cu o textură cremoasă – care poate fi purtat și singur. Apoi, machiază partea de sus și nu de jos a ochiului. Și, în sfârșit, punem mai mult accent pe ochi fumurii.

Pentru buze, „este mai bine să renunți la luciu în favoarea unui ruj cu strălucire lăcuită”. Aplică mai puțin ruj, dar întinde-l bine. Mare atenție la rujul mat pentru că acest tip de textură „are tendința de a micșora buza”. „Deci trebuie să redefiniți conturul cu un creion înainte de a aplica rujul”.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au despărțit

Tabu Tabu

Cât costă nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. E o sumă exorbitantă!

Andreea Damian

Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer

Andreea Damian

Misterul unor rămășițe umane ale unei femei găsite pe muntele Athos

realitatea

Englezii au călărit unicorni gonflabili după victoria cu Tunisia

realitatea

Regele Thailandei a închiriat un întreg hotel din Germania unde s-a autoizolat împreună cu 20 de femei

Andreea Damian

Scrie un comentariu