Tabu
Image default
BEAUTY

Tendințele MAC Cosmetics

M·A·C Cosmetics, una dintre cele mai influente și în același timp revoluționare companii din industria cosmetică, a prezentat în România tendințele primăvară – vară în materie de make-up în evenimentul „SS11 Trends Masterclass”.   “Inspirație” – a fost termenul definitoriu pentru toate cele 4 trenduri prezentate de senior make-up artistul M·A·C Cher Webb, invitatul special al

Evenimentului. Cher Webb a intrat în familia M·A·C în urmă cu 8 ani, timp în care a participat la numeroase ședințe de make-up în backstage-ul unor prezentări de modă și concerte din întreaga lume.

 

Pop Classics – un machiaj plin de culoare și strălucire.

Formele sunt clasice, în schimb culorile sunt extrem de puternice și pline de viață. Accentul cade pe ochi sau pe buze, niciodată pe ambele în același timp. Oranj puternic, roz fluorescent, magenta, roșu intens, albastru electric sau verde sunt nuanțele care au dat o nouă vibrație podiumurilor de modă. „Hot”, pline de energie, culorile sunt purtate pe un ten curat, eventual cu o urmă de mascara pe gene. S-a văzut în prezentările Manish Arora, Alexandre Herchcovitch, Sonia Rykiel sau Peter Som.

Raw Fined – minimalist și natural, dar în același timp atât de puternic

„Nude” sau machiaj minimal, texturi contrastante. Accente lucioase care contrastează cu zone mate. Pentru un astfel de machiaj, tenul trebuie să fie sănătos, hidratat și uniform. Zona pomeților este scoasă în evidență de texturi strălucitoare, machiajul ochilor este discret, în nuanțe naturale și mate. Gloss-ul poate fi aplicat pe pleoape sau pe buze, dar numai peste o nuanță xtrem de naturală. S-a văzut în prezentările Paul Smith, MaxMara, Tadashi Shoji sau Ann Demuelemeester.

Ice Dreams – avangardist, feminin

Nuanțe delicate care pot fi confundate ușor cu cele specifice machiajului mireselor. Nuanțele pastel sunt însă aplicate într-un mod avangardist, fie în colțul intern al ochilui și atât, fie pe toată suprafața pleopelor superioare și inferioare. O singură culoare, fără umbre, fără combinații sau contrast închis-deschis. Lila, galben citron, fistic sau ou de rață sunt culorile reprezentative pentru acest trend. S-a văzut în prezentările Etro, Carolina Herrera, Alberta Ferretti sau Nicole Miller.

Terra Copper – inspirat de spiritul și frumusețea anilor ’70

Pomeți sculptați în nuanțele mierii, buze înmuiate în caramel lucios, ten strălucitor și bronzat cu umbre și lumini exact acolo unde este nevoie de ele. Nu este vorba despre bronzul „uitat la soare”, ci despre cel „ cu care te-ai născut”. Noul bronz este monocromatic, satinat și poziționat foarte clar, pudra bronzantă nu conține particule strălucitoare, poate fi aplicată pe obraji, dar și pe pleoape.

S-a văzut în prezentările Donna Karan, Blumarine, Balmain sau Iceberg.

Sosită din Londra, Senior Artistul M·A·C Cher Webb a fost invitatul special al

evenimentului „SS11 Trends Masterclass” și personajul cheie în prezentarea trendurilor. Cher Webb a intrat în familia M·A·C în urmă cu 8 ani, timp în care a participat la numeroase ședințe de make-up în backstage-ul unor prezentări de modă și concerte din întreaga lume.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată părul Biancăi Drăgusanu fără extensii!

Sprâncene perfecte cu ață de cusut – avantajele acestei tehnici

Andreea Damian

Studiu: Îngrijirea pielii la românce

Balsamul de buze – 14 utilizări neobișnuite la care probabil nu v-ați gândit niciodată

Andreea Damian

Monica Gabor A SLĂBIT DRASTIC! Cele mai noi poze SUNT DE SPERIAT

VACANÅ¢A începe mai devreme cu Bioderma!

realitatea

Scrie un comentariu