Tabu
LIFESTYLE

Smartphone-urile au dus la apariția unui nou tip de riduri

Telefoanele mobile deștepte, smartphones pe numele lor de botez, ar trebui să fie motiv de îngrijorare pentru femeile din întreaga lume. Un specialist în chirurgie plastică din Statele Unite, Dr. Jean-Louis Sebagh, unul dintre medicii la care apelează frecvent Cindy Crawford, a dezvăluit de  curând că utilizarea acestui gen de telefoane a dus apariția unui nou tip de riduri.

Ridurile respective apar în porțiunea dintre sprâncene ca urmare a încruntării care poate fi sesizată pe fețele tuturor persoanelor care folosesc telefoane deștepte de tip Blackberry sau iPhone. "Tendința naturală este de a ne încrunta atunci când privim, în jos, spre telefonul mobil. Iar cum aceste telefoane sunt folosite pe o durată de timp mult mai lungă decât un telefon obișnuit, unii oameni ajung să facă riduri în porțiunea respectivă dintre sprâcene.", a declarat Sebagh.

Specialistul a mai adăugat că în Statele Unite, a apărut chiar un fenomen numit "Blackberry botox" pentru că din ce în ce mai multe femei vor să scape de acest tip de riduri. În multe dintre cazuri, efectele telefoanelor apar după doar un an și jumătate tocmai din cauza faptului că unele persoane nu le lasă, pur și simplu, din mână. Sebagh a declarat că botoxul rezolvă rapid această problemă contemporană, dar că el le recomandă tuturor o soluție mult mai la îndemână și mai puțin costisitoare: să își facă un masaj facial la sfârșitul fiecărei zile.

ARTICOLE SIMILARE

Drama femeii care are un iubit mult mai frumos decat ea!

Iubita lui SMILEY a vrut sa se combine cu ALEX VELEA

Cei trei Chefi au facut praf preparatele vedetelor! “Mancarea a fost de tot c*****l! A fost infecta”

Huidu a luat toata formatia Candy la rand! Inainte de Giulia, Vlad s-a iubit cu…

Cardurile de energie: Cum arată, când vor fi distribuite şi când se vor face primele plăţi

Andreea Damian

Ellie White si logodnicul ei, la un pas de despartire?

1 comentariu

Scrie un comentariu