Tabu
LIFESTYLE

Smartphone-urile au dus la apariția unui nou tip de riduri

Telefoanele mobile deștepte, smartphones pe numele lor de botez, ar trebui să fie motiv de îngrijorare pentru femeile din întreaga lume. Un specialist în chirurgie plastică din Statele Unite, Dr. Jean-Louis Sebagh, unul dintre medicii la care apelează frecvent Cindy Crawford, a dezvăluit de  curând că utilizarea acestui gen de telefoane a dus apariția unui nou tip de riduri.

Ridurile respective apar în porțiunea dintre sprâncene ca urmare a încruntării care poate fi sesizată pe fețele tuturor persoanelor care folosesc telefoane deștepte de tip Blackberry sau iPhone. "Tendința naturală este de a ne încrunta atunci când privim, în jos, spre telefonul mobil. Iar cum aceste telefoane sunt folosite pe o durată de timp mult mai lungă decât un telefon obișnuit, unii oameni ajung să facă riduri în porțiunea respectivă dintre sprâcene.", a declarat Sebagh.

Specialistul a mai adăugat că în Statele Unite, a apărut chiar un fenomen numit "Blackberry botox" pentru că din ce în ce mai multe femei vor să scape de acest tip de riduri. În multe dintre cazuri, efectele telefoanelor apar după doar un an și jumătate tocmai din cauza faptului că unele persoane nu le lasă, pur și simplu, din mână. Sebagh a declarat că botoxul rezolvă rapid această problemă contemporană, dar că el le recomandă tuturor o soluție mult mai la îndemână și mai puțin costisitoare: să își facă un masaj facial la sfârșitul fiecărei zile.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai ciudate POZE facute de un tata cu fetitele lui!

Povestea femeii care a trăit 99 de ani cu toate organele vitale inversate

Andreea Damian

Horia Brenciu umileste Vocea Romaniei! “X Factor e mai mult…”

Insarcinata in cateva luni, Claudia Pătrăşcanu s-a logodit cu Gabi Bădălău

O prezentatoare a Stirilor ProTV se marita cu un fost premier!

R.I.P Dinu Patriciu! Imagini sfasietoare de la Cimitirul Bellu

1 comentariu

Jonh 4 October 2012 at 8:46

verdad se les tendrian k caer la cara d vrneugeza ased no valeeee!!! yo ya le e exo la foto al gato d mi vecina spero k os guste es uno tuertoo como mistery!!!!

Răspunde

Scrie un comentariu