Tabu
Image default
BEAUTY

Descopera efectele benefice ale energiei tahionice

Ce este energia tahionică?

Energia Tahionică este cunoscută de mii de ani în diferite culturi și poate fi descrisă cel mai bine drept Energia Vieții, Energia Punctului Zero.

Energia Tahionică nu este o frecvenţă, dar conține în ea toate frecvenţele astfel că nu trebuie să fim atenți în a găsi ce ne lipsește din sistemul de energii pentru că organismul nostru va lua tot ce are nevoie, orice fel de vibrație îi va trebui.

Tahionii nu vindecă, ci mai degrabă furnizează energie corpului, astfel încât el se va vindeca singur. Utilizarea energiei tahionice este un avantaj uriaş deoarece reduce la zero efectele secundare nedorite. De aceea, putem spune că energia tahionică este ceva total diferit şi nu poate fi comparată cu nici o altă formă de medicină energetică subtila.

Utilizarea produselor tahionizate are ca rezultat o dezintoxicare naturală, o asimilare crescută a vitaminelor şi mineralelor disponibile, energie crescută în activităţile fizice, o conştienţă crescută asupra energiilor subtile, îmbunătăţirea funcţionării creierului şi a circulaţiei, îmbunătăţirea excepţională în activităţile atletice şi regenerarea muşchilor. Atunci când atleţii folosesc aceste produse, se observă o scădere semnificativă a oboselii, permitând creşterea performanţelor.

Referindu-ne la beneficiile energiei tahionice, prezentăm nu doar un model holistic de vindecare, ci și un proces prin care fiecare dintre noi poate să dobândească o sănătate perfectă. În acest caz, energia curge liber prin trup, minte și spirit, fapt ce determină o continuă stare de bine, în orice moment, indiferent de ceea ce se intamplă în lumea exterioară.

Pentru ca energia tahionica este o terapie complementara prea putin cunoscuta la noi in tara, Centrul Shakti / mind, body & soul, ofera o serie de sedinte in coconul tahionic.

ARTICOLE SIMILARE

Extract de orez

realitatea

Machiaj masculin de la Jean Paul Gaultier

realitatea

„Nu fac duș și o săptămână”. Charlize Theron ne împărtășește trucurile de frumusețe

Andreea Damian

Cea mai URATA femeie din lume – MESAJUL ei

Machiajul ochilor pentru toamna aceasta. Culorile puternice, preferatele vedetelor

Andreea Damian

6 exerciții simple pentru un păr sănătos și lung

Andreea Damian

Scrie un comentariu