Tabu
lifestyle

MADONNA – sarut nou cu BRITNEY!

MADONNA vorbeste serios, chiar daca pe Twitter, atunci cand spune ca ar saruta- din nou pe scena pe BRITNEY SPEARS. Prima oara s-a intamplat in 2003 la Video Music Awards, cand lumea intreaga a fost luata prin surprindere de eveniment. Apoi, s-a repetat in diferte combinatii, ajungandu-se si la un grup de trei, atunci cand si Christina Aguilera a fost convocata la pupat. Inclusiv coperta TABU a celebrat momentul, intr-un faimos remake in care Mihaela Radulescu s-a sarutat cu Daniela Nane!

De data aceasta, MADONNA a dat acest tweet:  “@britney spears please come on stage and kiss me again. I miss you!!(sic)” . Traducerea e inutila, credem! Dialogul a continuat cu replica lui Britney: “@MadonnaMDNAday Tempting…(sic)”, iar Madonna a replicat: “Are you gonna make me work for this?”… Putin suspense nu strica niciodata, nu?

De altfel, promovarea pe care MADONNA o face noului ei album MDNA angreneaza si alte vedete, intre care Katy Perry. MADONNA i-a transmis tot pe Twitter, urmatoarele: “I wanna see you in the front row somewhere this year. okay?(sic)”. In plus, MADONNA a scris ca i-ar placea sa modereze  editie a show-ului Saturday Night Live, ca sa realizeze un sketch cu Kristin Wiig si cu fiica sa de 15 ani, Lourdes.

…Dar, parca, tot mai eficient ar fi sa se sarute MADONA, pe scena, cu BRITNEY SPEARS, nu???

ARTICOLE SIMILARE

Andy Warhol la Sala Dalles

realitatea

Anchor Grup mizeaza pe rezidentiale si birouri

realitatea

Cand si cu cine si-au pierdut virginitatea…

realitatea

Modul in care ne raportam la finante este complicat

realitatea

MUST SEE: Granada

realitatea

Kate Moss nu își aruncă niciodată hainele

realitatea

Scrie un comentariu