Home > Agenda > stiri > MADONNA – sarut nou cu BRITNEY!

MADONNA – sarut nou cu BRITNEY!

MADONNA vorbeste serios, chiar daca pe Twitter, atunci cand spune ca ar saruta- din nou pe scena pe BRITNEY SPEARS. Prima oara s-a intamplat in 2003 la Video Music Awards, cand lumea intreaga a fost luata prin surprindere de eveniment. Apoi, s-a repetat in diferte combinatii, ajungandu-se si la un grup de trei, atunci cand si Christina Aguilera a fost convocata la pupat. Inclusiv coperta TABU a celebrat momentul, intr-un faimos remake in care Mihaela Radulescu s-a sarutat cu Daniela Nane!

De data aceasta, MADONNA a dat acest tweet:  “@britney spears please come on stage and kiss me again. I miss you!!(sic)” . Traducerea e inutila, credem! Dialogul a continuat cu replica lui Britney: “@MadonnaMDNAday Tempting…(sic)”, iar Madonna a replicat: “Are you gonna make me work for this?”… Putin suspense nu strica niciodata, nu?

De altfel, promovarea pe care MADONNA o face noului ei album MDNA angreneaza si alte vedete, intre care Katy Perry. MADONNA i-a transmis tot pe Twitter, urmatoarele: “I wanna see you in the front row somewhere this year. okay?(sic)”. In plus, MADONNA a scris ca i-ar placea sa modereze  editie a show-ului Saturday Night Live, ca sa realizeze un sketch cu Kristin Wiig si cu fiica sa de 15 ani, Lourdes.

…Dar, parca, tot mai eficient ar fi sa se sarute MADONA, pe scena, cu BRITNEY SPEARS, nu???

Articole asemanatoare
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
madonna
Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul
madonna
Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert
Madonna
Madonna a vrut să dea 20 mil. $ unui bărbat celebru ca să-i facă un copil

Comenteaza acest articol

MADONNA – sarut nou cu BRITNEY!

by   1 min
0