Tabu
lifestyle

Botezul fiului GABRIELEI FIREA : Nas Gigi Becali

Dupa ce a slabit 14 kg pentru eveniment, vedeta tv Gabriela Vranceanu (fosta Firea) si-a crestinat fiul rezultat din casatoria cu Florin Pandele, primarul din Voluntari.

Micuţul Petru David (nascut pe 20 mai) a scos ieri pentru prima oară năsucul în lumea mondenă. Bebeluşul Gabrielei Firea şi al lui Florin Pandele a fost creştinat,  după-amiază, la bisericuţa din curtea catedralei din Voluntari de un sobor de 8  preoţi, în prezenţa naşilor Luminiţa şi Gigi Becali şi a apropiaţilor familiei.  N-a plâns deloc în timpul slujbei, nici măcar atunci când a fost băgat în  cristelniţă, dovedind că, în ciuda vârstei foarte fragede, e un băieţel tare  curajos. După slujbă a urmat o petrecere mare ca o nuntă la Snagov, unde cei 200  de invitaţi au fost răsfăţaţi cu mâncare tradiţională românească, iar la desert,  cu o cascadă de ciocolată cu fructe.

‭ioana ginghina si ruxandra

Petrecerea a fost animată de o familie de interpreţi celebri de muzică populară: Ionuţ Dolănescu, Doina Dolănescu (soţia lui) şi Maria Ciobanu (mama  cântăreţului). Pe lângă mulţimea de cadouri pe care sărbătoritul zilei, Petru  David, le-a primit de la naşi – Gigi şi Luminiţa Becali – şi de la invitaţi,  părinţii s-au gândit şi ei la un dar special pentru odorul lor: “Educaţia este  foarte importantă. Vom deschide un cont pentru studiile lui”, ne-a declarat Gabi  Firea.

Peste mai puţin de două săptămâni, Gabriela va împlini 40 de ani.

Mai mult: Bebe n-a plâns deloc la botez! Gabi Firea, vedeta Antenei 1, şi Florin Pandele, primarul din Voluntari, au un băiat tare curajos – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Elisabeta a II-a in The Simpsons

realitatea

Macy Gray la Fratelli Studios

realitatea

Robert Downey Jr. umblă pe tocuri

realitatea

Ea este cea mai FRUMOASA romanca! Miss World Romania 2013

Delegația Pampers UNICEF s-a întors din Africa

realitatea

CULINAR TABU: Supă de dovleac cu migdale

realitatea

Scrie un comentariu