Tabu
lifestyle

Cat a platit Monica TATOIU ca sa apara la OTV!

Monica Tatoiu este omniprezentă la televiziunule din România. Cu toate acestea, se pare că au fost cazuri în care Tatoiu a fost cea care a dat bani pentru a apărea la televizor. “I-am dat 3.000 de dolari lui Dan Diaconescu sa intru in emisiune la OTV”, a spus fostul director al Oriflame.
În perioada în care nu era cunoscută, Monica Tatoiu a plătit bani grei să apară la televizor. “Eu prima oara am apărut la televizor prima oară într-o emisiune a lui Tatulici, la Pro TV, ‘Am întâlnit si romani fericiti’. A fost emisiunea care m-a consacrat. Dupa care am platit 3.000 de dolari, pe firma, lui Dan Diaconescu. Atunci m-am lansat”, a spus aceasta pentru reportervirtual.ro.
Aceasta a adăugat: “Era cu factură. Eram la Oriflame. În 1999, cand ma luptam eu cu statul roman, eram in proces pe care l-am si castigat la Curtea Suprema. Am fost prima firma care am platit si cautiune de un milion de dolari la vremea respectiva, ca stiam ca am dreptate. M-am luptat in instanta cu statul roman pana am câştigat”.
Tatoiu a dat detalii picante: “Am factură. Am plătit 3.000 de dolari, era sediul în Piata Victoriei sediul OTV atunci. M-am dus şi eu îmbrăcată ca o comunistă, deşi mie îmi place să mă îmbrac altfel. Si acum, la 56 de ani. Am fost ieri, la B 1 TV, se uitau parlamentarii, se uita Ialomiţeanu, eram ca o pitipoancă. (…) I-am spus lui Dan Diaconescu, cu ajutorul lui m-am lansat în public”.
Sursă: reportervirtual.ro

ARTICOLE SIMILARE

Adelina Pestriţu a leşinat pentru Iurie Darie. Are probleme cardiace

Fiul cel mic al lui Michael crede că tatăl său e în vacanță

realitatea

MUST SEE: Dubrovnik

realitatea

Sandra Bullock vrea să poarte un sac la Oscaruri

realitatea

ANDREEA MARIN se intoarce in tara! UNDE va locui dupa divort! FOTO!

Michael Jackson voia să îi facă transplant de corzi cimpanzeului Bubbles

realitatea

Scrie un comentariu