Tabu
lifestyle

CARMEN BRUMA disputata de Mircea Badea si Turcescu

Ura lui Mircea Badea pentru Robert Turcescu e antologică. Se spune că, înainte vreme, cei doi erau prieteni şi nimeni nu ştia, până acum, de ce “lanţul  de iubire” dintre cei doi s-a rupt brusc. Până acum… O vedetă care a lucrat la  Realitatea TV ne-a dezvăluit că motivul pentru care Badea a rupt amiciţia cu  Turcescu şi acum îl atacă în mod constant ar fi nimeni alta decât “fotomodela” Carmen Brumă, iubita prezentatorului de la Antena 3. Robert Turcescu ne-a  confirmat acest lucru, dar nu a dat de înţeles că între el şi Carmen ar fi fost  altceva decât o relaţie şef-angajată. “Care este problema lui cu mine? Brumă! Nu  comentez mai multe decât că, la un moment dat, ea a lucrat pentru mine la  Realitatea, ba chiar am ajutat- o în câteva probleme, de câteva ori”, ne-a  declarat prezentatorul B1.

Cât despre posibilitatea unei împăcări între cei doi, Turcescu este tranşant: “Am altceva mai bun de făcut decât să mă împac cu Badea! Nu mă uit la emisiunile  lui şi nici nu mă interesează ce face el”.


Mai mult: Vă vine să credeți? Ea este mărul discordiei dintre Turcescu şi Badea! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Să intri într-un film

realitatea

Frantuzoaica TOPMODEL se marita cu o vedeta din Romania! FOTO cu BLONDA fatala care i-a sucit mintile unui proaspat MILIONAR!

realitatea

AVON: Cel mai mare lanţ de magazine online în România

Keira Knightley îi cere voie mamei să își cumpere lucruri scumpe

realitatea

Marian Seitan pleaca in Asia cu banii obtinuti din vanzarea a 60% din actiunile Hit Mail

realitatea

Pink Diva se pregătește de vacanță

realitatea

Scrie un comentariu