Tabu
lifestyle

STELA ENACHE: “Vadim e nebun! Florin Bogardo nu a fost homosexual!”

Supărată pe afirmaţia făcută de Vadim Tudor la Antena ), potrivit căreia Florin Bogardo, soţul său – compozitorul care a scris inclusiv tema muzicla din “Liceenii”, ar fi fost închis de comunişti fiindcă era homosexual, Stela Enache a explicat de unde s-a creat această confuzie.
La mai bine de trei ani de la decesul lui Florin Bogardo, compozitorul celebrei piese “Ani de liceu”, Vadim a aruncat bomba, într-o emisiune TV. Politicianul a spus că Bogardo a fost închis în urmă cu mulţi ani, de comunişti, întrucât era homosexual!
Soţia regretatului compozitor, Stela Enache, a explodat: “Doamne, iartă-mă, cum să fie adevărat?! Vadim e din ce în ce mai nebun. Se face o gravă confuzie. Când Florin avea 23 de ani, mama sa, înainte de a muri, l-a încredinţat familiei unei prietene de-a ei. Băiatul acesteia, Mircea, a fost închis pentru aşa ceva. Florin, care ţinea la el ca la un frate, a fost foarte trist din cauza asta. Eu am mulţi prieteni homosexuali, nu mai e o ruşine să ai această înclinaţie, dar soţul meu nu a avut legătură cu aşa ceva. Vadim e unul dintre puţinii care au trimis o coroană de flori la înmormântarea lui Florin. Atunci am reluat legătura cu el, i-am mulţumit. Dar să vorbeşti asemenea tâmpenii, nu sunt de acord. Nu vreau să intru în vreun război cu el, dar nu e prima dată când face o afirmaţie eronată la adresa soţului meu”, a declarat Stela Enache pentru LIbertatea.ro.

Mai mult: Stela Enache, deranjată de afirmaţiile lui Vadim Tudor referitoare la compozitorul Florin Bogardo: «E nebun. Soţul meu nu a fost homosexual!» – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie – sexy la 16 ani / Galerie FOTO

realitatea

Aguilera nu mai are succes

realitatea

Tabu și Cocor te invită să vezi LIVE prima sesiune de shopping nocturn

realitatea

David și Victoria Beckham se mută definitiv în America

realitatea

Beyonce i-a cumpărat lui Jay Z un cadou de 500.000$

realitatea

Simona Balanescu s-a casatorit!

Scrie un comentariu