Tabu
lifestyle

TEO TRANDAFIR despre divort – versiunea roz!

Teo Trandafir incearca sa iasa elegant din catastrofa. Casatoria ei multmediatizata n-a durat decat jumatate de an si s-a sfarsit cu un divort implacabil, dupa ce fostl sot, un antrenor de rugby semifalit, s-a aratat mai interesat de banii cu care Teo il ajta sa-si finanteze participarile la turnee de poker, fapt sustinut si de tatal lui Teo, dr. Ion Uta. Mai mult, Iosef ar fi incercat sa o determine pe Teo sa vanda tot in Romania si sa se mute cu el in Franta, unde acesta ar fi fost mai aproape de cei doi baieti si de fosta lui sotie, frumoasa patinatoare Cerasela Hordobetiu. Teo pretinde acum că mariajul cu Constantin Iosef a fost unul de vis, iar după despărţire priveşte doar spre viitor. Peste momentele dificile a trecut cu ajutorul fiicei ei adoptive, Maia.

“Iosef a fost raza mea de soare. Tot ce am trăit a fost minunat. Ce mi s-a întâmplat a fost foarte tare, căsătoria şi relaţia cu el. Nu îmi arăt dramele nimănui. Toţi avem drame şi ne e greu, mai bine nu le mai povestim. Trebuie să privim cu umor spre viitor. Au fost momente grele după divorţ, dar am supravieţuit. Mi-am păstrat graţia şi demnitatea după divorţ. Fetiţa mea m-a ajutat”, a declarat Teo la Acasă TV.

Teo Trandafir (44 de ani) și Constantin Iosef (44 de ani) s-au căsătorit pe data de 2 iunie 2012, chiar de ziua vedetei tv, iar după şase luni de mariaj s-au despărțit. Cei doi s-au cunoscut în decembrie 2011, pe Facebook – cel putin asa sustinea Teo, desi alte surse contesta varianta si sustin ca li s-a facut cunostinta de catre niste prieteni comuni…

ARTICOLE SIMILARE

Disney Live! organizeaza auditii la Bucuresti pentru turnee internationale

Barmaniada, etapa de barista

realitatea

Cum arata Alexandra Stan fara Photoshop!

Fotomodelul care le da peste nas anorexicelor!

SHOW NUD la “Thailanda are talent”. Barbatii din juriu au placut-o, femeile au fost scandalizate

Experiment Tabu: Filmele câștigătoare de Oscar care ne plac nouă

realitatea

Scrie un comentariu