Tabu
Image default
lifestyle

NEOGALATECA, cel mai nou gallery shop al Capitalei

GALATECA, prima galerie de artă aplicată deschisă în București, lansează gallery shop-ul NEOGALATECA. Magazinul va expune un portofoliu de produse compus din obiecte create special pentru acest proiect și inspirate din expozițiile galeriei, design de produs și fashion autohton, dar și branduri internationale atent selecționate.

Cu o arhitectură interioară semnată de arh. Radu Teacă și o amenajare creativă concepută de arh. Attila Kim, NEOGALATECA își propune să devină cel mai dinamic gallery shop, prin selecția deosebită de obiecte și frecvența mare de împrospătare a portofoliului.

Astfel, NEOGALATECA va prezenta design de obiect și accesorii pentru casă, fashion, papetărie, carte, obiecte de artă, ilustrații și grafică cuprinse în mape de autor.

Cele mai multe dintre brandurile internaționale incluse în proiect fac parte din zona home&deco, precum Muuto, Seletti, Ango, Remember Products, Leitmotiv, Karlsson sau Pols Potten, însă se regăsesc și companii producătoare de accesorii fashion, așa cum este Toywatch.

Echipa gallery shop-ului a acordat o atenție deosebită designerilor locali invitați în proiect: Andreea Badală (Murmur), Carla Szabo, Lucian Broscățean, Miki Puran (Maracuja), Cosmina Nicolescu (Fandacsia), Agnes Keszeg sau Ciprian Vrabie. Totodată în același spațiu se vor regăsi și proiecte de design de obiect semnate de arhitecți români, artiști ilustratori, mape de autor, origami arhitectural, carte și carte obiect, în spiritul GALATECA, de la CARTE la C’ARTE.

Selecția de branduri și obiecte a fost realizată pe criterii de inovație, calitate a design-ului și relevanță pentru stilul galeriei, astfel că la NEOGALATECA se vor regăsi și obiecte de 30 RON, dar și piese de peste 500 EUR, un fenomen specific spațiilor de tipul gallery shop.

„În Europa, dar și pe piața locală, există branduri care merită descoperite și care propun o calitate exceptională a design-ului și a execuției, la prețuri rezonabile”, a declarat Iulia Gorneanu, project manager NEOGALATECA. „Am parcurs un lung proces de căutări care, de fapt, nu se va încheia niciodată, pentru că ne propunem să fim în sincron cu ceea ce se întâmplă pe piața internațională de design, care este extrem de efervescentă și de ofertantă. Vom acorda însă o atenție deosebită promovării tinerilor artiști și designeri români”, a continuat ea.

NEOGALATECA este integrată în spațiul cultural GALATECA, accesul realizându-se prin galerie, în intenția de a populariza consumul de artă aplicată și design de obiect.

ARTICOLE SIMILARE

Alexandra Stan, traumatizata pe viata de impresarul bataus!

Nevestele politicienilor elegante la vot / Galerie FOTO

Britney Spears, în bikini la piscină

realitatea

Fiţi Animation WorkSheep!

Cristina Nițulescu: “sunt o femeie căreia-i place sexul”

realitatea

Inca o NUNTA: fata Reginei Mobilei, CAMELIA SUCU! Foto

Scrie un comentariu