Tabu
lifestyle

NICOLETA LUCIU gata sa-si sparga silicoanele! A ajuns la Urgenta!

Nicoleta Luciu a povestit la Acasă Tv că în iarna trecută a tras o spaimă teribilă când, aflându-se la schi, a căzut şi s-a lovit la sânii operaţi cu doar un an înainte.
Durerile care creşteau în intensitate au speriat-o, astfel că a plecat de urgenţă la Bucureşti pentru a fi consultată de medicul care i-a pus impanturile cu silicon. Din fericire, lovitura nu a cauzat leziuni.
“Au pornit tot felul de veşti, cum că m-am operat din nou, că am alte silicoane. Nu e aşa, am căzut la ski, atât. Am aterizat pe unul dintre sâni şi m-a durut rău. Am simţit o durere bruscă şi scurtă. Apoi s-a intensificat şi nu a mai cedat. Asta a fost. Din fericire, sunt vie şi nevătămată”, a mărturisit Nicoleta, potrivit admp.ro
Oricum, când vine vorba despre frumuseţe, bruneta nu face nici un rabat. Fie că este vorba despre injecţii cu aminoacizi pentru păstrarea tenului tânăr, fie că e vorba de epilare definitivă, diete drastice, ore de antrenament istovitoare sau implanturi cu silicon, nimic nu este prea puţin pentru a arăta în formă.
Ultima operaţie de mărire a bustului s-a produs imediat după naşterea tripleţilor, costând 6.000 de euro. Implanturile pentru care a optat Nicoleta Luciu, au fost personalizate, astfel fiind redus riscul ca implanturile să nu i se potrivească.
Nicoleta Luciu a devenit celebră în 1999, când a câștigat titlul “Miss România”. Atunci era o brunetă focoasă, gata să să se dezbrace pentru a deveni celebră. După ce, sub indrumarea lui Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, a realizat sase pictoriale pentru revista cu “iepurași”, succesul nu a întârziat să apară: a devenit asistentă în emisiunea realizatoarei Tv Teo Trandafir, a cântat câțiva ani în trupa Laguna, a jucat în numeroase telenovele românești și a fost considerată ani buni cea mai sexy femeie din România.
În viața personală, Nicoleta este căsătorită cu afaceristul Zsolt Csergo, cu care are împreună 4 copii.

Mai mult: Nicoleta Luciu, la un pas SĂ-ŞI SPARGĂ SILICOANELE! Vezi de ce a ajuns la URGENŢĂ! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Carey Mulligan joacă în remake-ul “Marelui Gatsby”

realitatea

Elizabeth Taylor a fost internată

realitatea

Iat-o pe fiica de 23 ani a sopranei ANGELA GHEORGHIU! Foto!

MARTIN SCORSESE, surprizele de dincolo de “Hugo”

După “Testul de paternitate” făcut cu forţa de Andreea Marin Bănica, Adriana Nicolae reacţionează!

Bianca Dragusanu se transforma in papusa Barbie

Scrie un comentariu