Tabu
lifestyle

“Amanta” lui Marcel Toader: “Mi-a zis ca mariajul lui trece printr-un impas”!

Asa-zisa amanta a lui Marcel Toader, Mihaela Adam, a marturisit ca a vorbit cu acesta, si ca stia inclusiv de problemele din mariajul lui cu Gabriela Cristea.

Mihaela Adam, antrenoarea de kangoo-jumps, in varsta de 39 de ani, pentru care se crede ca Marcel ar fi parasit-o pe fosta prezentatoare TV, neaga faptul ca s-ar fi intalnit macar o singura data, personal, cu omul de afaceri. Totusi, femeia sustine ca a legat o prietenie sincera cu Toader prin intermediul facebook-ului.

“Marcel m-a abordat pe Facebook. A fost foarte elegant. Prima noastra discutia a fost in urma cu trei saptamani. Trebuie sa recunoastem ca Marcel are sarmul lui. Ne-am facut confesiuni, am vorbit din ce in ce mai mult, despre vietile, problemele noastre. La un moment dat mi-a spus si ca mariajul lor trece printr-un impas si nu stie cum se va finaliza. Il vad ca pe un prieten. Mi-a zis sa-l sun cand ajung la Bucuresti, sa iesim la o cafea”, a marturisit Mihaela Adam la emisiunea Wowbiz.

Aceasta confesiune a presupusei amante a lui Marcel a uimit-o pe Gabriela. “Nu am mare lucru de comentat despre aceasta femeie. Fiecare om este liber sa faca ce vrea. Eu nu pot sa-l oblig pe Marcel sa vorbeasca doar cu mine despre problemele lui. Poate sa socializeze cu cine vrea. Poate ca a avut nevoie sa se confeseze cuiva. E adevarat ca eu nu as fi facut ce a facut el. Aceasta femeie i-a fost la indemana. Daca l-as prinde cu o femeie, l-as omori. Pana acum nu l-am prins cu nici o femeie in pat. Nu mi se pare firesc ca un partener sa se duca se vorbeasca despre problemele intime din relatie”, a spus vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Studiu: Prezervativul nu oferă protecție sigură în prevenirea transmiterii HPV

MARGHERITA din Clejani a picat iar la BAC! SANII noi au tras-o in jos?!?

Mioara Roman: “Medicii mi-au spus ca mai am sase luni de trait!”

Roberta Anastase face nunta la palat, cu un meniu de doar 45 de euro

Scurtmetraje la Operă pe 27 martie

realitatea

Mariaj între un “vampir” și o femeie la Hollywood

realitatea

Scrie un comentariu