Tabu
lifestyle

IULIA VANTUR – ceruta de nevasta de SALMAN KHAN?

Iulia Vântur a făcut furori în India după ce presa a descoperit că frumoasa  româncă se iubește cu îndrăgitul actor de Bollywood, Salman Khan. Nebunia  printre jurnaliști a ponit de la o fotografie în care Iulia apare în timpul  vacanței pe care o petrece în țara actorului.

Jurnaliștii indieni au făcut publică o fotografie în care Iulia Vântur apare  într-un tricou galben, în compania unui bărbat înarmat cu o pușcă, cel mai  probabil din timpul unui safari în India. Imaginea se pare că ar fi fost  realizată exact în această vacanță pe care vedeta din România o petrece acolo.

Astfel, ziariștii au pus cap la cap informațiile și au ajuns la concluzia că  singura blondă, Iulia Vântur, pe care au văzut-o în compania acestuia acum doi  ani se află în India.

Nu au văzut acest lucru drept o simplă coincidență și, deși cuplul se ferește  să se afișeze, prietenii lor deja vorbesc despre o posibilă nuntă.

“Nu ne spune nimic. Nici nu a negat, dar nici nu a recunoscut că Iulia Vântur  este iubita lui. Consideră că a greșit că a făcut publică relația cu fosta  iubită, Katrina Kaif, și nu vrea să repete această greșeală. S-a mai înmuiat cu  trecerea anilor. Acum mult timp spunea că nu se va însura niciodată, dar acum  realizează că a venit timpul să își întemeieze o familie. Prietenia dintre el și  Iulia s-a transformat într-o poveste de dragoste. S-ar putea ca, în curând, să o  ceară de nevastă. Ea este aici chiar acum, i-a vizitat familia și ai lui o  îndrăgesc foatre tare”, a declarat prietenul lui Salman Khan.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: FOTOGRAFIA de la care a pornit totul în India! Uite cum au descoperit jurnaliștii că Iulia Vântur ar fi IUBITA lui SALMAN KHAN – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine…

realitatea

5 lucruri cu…Cornel Ilie

realitatea

Obiectul orei – tablou Oana Cuzino

realitatea

Michael Jackson ținea în brațe o păpușă când a murit

realitatea

All aboard. Next stop: Transcentral.

realitatea

Daniel Radcliffe nu are succes la femei

realitatea

Scrie un comentariu