Tabu
BEAUTYWhat's hot

Cate Blanchett spune DA

De curând a avut loc lansarea celui mai nou parfum sub semnătura Giorgio Armani, numit Si (Da, în limba italiană) și anunțul oficial al ambasadorului care îl va reprezenta. Evenimentul a avut loc la Milano, gazdă fiind chiar designerului.

Un nou parfum, o nouă interpretare a fuziunii unor arome seducătoare sau cum chiar Giorgio Armani și-a descris noutatea: ”Si este tributul meu pentru feminitatea modernă – o combinație irezistibilă între grație, putere și spirit liber.

Cate Blanchett, ambasadorul ales pentru acest parfum, este o actriță apreciată pentru naturalețea și eleganța sofisticată, în plus, are o relație de prietenie cu designerul de foarte mult timp, astfel încât această colaborarea era aproape inevitabilă.

O cunosc și admir pe Cate Blanchett de mulți ani. Din momentul în care am dezvoltat proiectul Si, am definit parfumul și mi-am imaginat sticla, în mod instinctiv m-am gândit la ea și la pasiunea care poate fi percepută dincolo de manierele impecabile și imaginea de femeie încrezătoare – o combinație seducătoare care respectă în totalitate spiritul noului meu parfum,” a declarat designerul pentru WWD.

Si va fi disponibil în România din septembrie 2013.

ARTICOLE SIMILARE

ANGELA GHEORGHIU facuta praf de ziaristii francezi / Partenerul ei – “carismatic precum o andiva”

Tendințe de manichiură pentru sezonul iarnă 2021/2022

Andreea Damian

INNA in rochie de mireasa! Casatorie in secret!?

A murit GABRIEL GARCIA MARQUEZ

BIANCA din “Numai iubirea” s-a facut o domnisoara superba! FOTO

Profesoara de matematica din Constanta si bordelul pe care-l conducea!

1 comentariu

Scrie un comentariu