Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Tendințe de manichiură pentru sezonul iarnă 2021/2022

Iarna este un moment surprinzător de distractiv când vine vorba de tendințele privind manichiura. Nuanțele mai adânci și mai întunecate ale toamnei sunt atractive, dar odată ce sezonul de sărbători se apropie, suntem gata să fim mai îndrăznețe.

De la nuanțe strălucitoare la unghiuri și forme neașteptate, așteptați-vă ca această iarnă să nu fie diferită. În acești articol veți descoperi care sunt tendințele pe care avem șanse să le vedem anul acesta, reperate deopotrivă de celebrități și manichiuriste.

Snowy Metallics

Nu chiar alb, nu chiar argintiu, o nuanță strălucitoare precum cea purtată Issa Rae te va cuceri în acest sezon. Pentru un efect ombre subtil, încearcă să combini lacul cu o altă nuanță metalică ușoară.

Moody Florals

Florile nu trebuie să dispară de pe unghii când se schimbă anotimpurile. Doar treci la nuanțe mai adânci pentru luni mai reci, ca aceste flori albastre de la Hang Nguyen.

Textură mată

Cea mai recentă versiune a unghiilor mate? Figuri și modele 3D. Aspectul mat poate fi, de asemenea, o schimbare frumoasă față de o manichiură naturală. Exemplu: aspectul elegant al Selenei Gomez, creat de Tom Bachik.

French mani metalic

O nouă abordare a manichiurii franceze. De data aceasta, vei vedea detalii metalice precum această versiune aurie reperată pe unghiile lui Lizzo.

ARTICOLE SIMILARE

De ce piesa „Brown Sugar” de la Rolling Stones este „uimitor de jignitoare”?

Andreea Damian

Vedeta serialului „Game of Thrones”, însărcinată cu primul copil

Andreea Damian

Eveniment fericit în familie pentru ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Omenirea va avea nevoie de 80% mai multă mâncare până la sfârșitul secolului

Andreea Damian

10 activitati placute prin care poti arde 300 de calorii

realitatea

Trei sfaturi utile pentru garderoba de purtat la birou când e caniculă

realitatea

Scrie un comentariu