Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Tendințe de manichiură pentru sezonul iarnă 2021/2022

Iarna este un moment surprinzător de distractiv când vine vorba de tendințele privind manichiura. Nuanțele mai adânci și mai întunecate ale toamnei sunt atractive, dar odată ce sezonul de sărbători se apropie, suntem gata să fim mai îndrăznețe.

De la nuanțe strălucitoare la unghiuri și forme neașteptate, așteptați-vă ca această iarnă să nu fie diferită. În acești articol veți descoperi care sunt tendințele pe care avem șanse să le vedem anul acesta, reperate deopotrivă de celebrități și manichiuriste.

Snowy Metallics

Nu chiar alb, nu chiar argintiu, o nuanță strălucitoare precum cea purtată Issa Rae te va cuceri în acest sezon. Pentru un efect ombre subtil, încearcă să combini lacul cu o altă nuanță metalică ușoară.

Moody Florals

Florile nu trebuie să dispară de pe unghii când se schimbă anotimpurile. Doar treci la nuanțe mai adânci pentru luni mai reci, ca aceste flori albastre de la Hang Nguyen.

Textură mată

Cea mai recentă versiune a unghiilor mate? Figuri și modele 3D. Aspectul mat poate fi, de asemenea, o schimbare frumoasă față de o manichiură naturală. Exemplu: aspectul elegant al Selenei Gomez, creat de Tom Bachik.

French mani metalic

O nouă abordare a manichiurii franceze. De data aceasta, vei vedea detalii metalice precum această versiune aurie reperată pe unghiile lui Lizzo.

ARTICOLE SIMILARE

Julia Roberts și-a deschis cont pe Instagram dintr-un motiv foarte bizar

Andreea Damian

Sean Penn a anunțat sfârșitul: renunță la actorie. Motivul este incredibil

Andreea Damian

Meghan Markle și-a schimbat radical look-ul. Ce spune noua coafură despre stilul ei de viață

Andreea Damian

Abilitățile ciorilor din Noua Caledonie de a folosi un automat cu mâncare “redefinește inteligența”

realitatea

ANDREEA MANTEA si-a schimbat spectaculos culoarea parului

Angelina Jolie continuă șicanele cu Brad Pitt

Andreea Damian

Scrie un comentariu