Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Tendințe de manichiură pentru sezonul iarnă 2021/2022

Iarna este un moment surprinzător de distractiv când vine vorba de tendințele privind manichiura. Nuanțele mai adânci și mai întunecate ale toamnei sunt atractive, dar odată ce sezonul de sărbători se apropie, suntem gata să fim mai îndrăznețe.

De la nuanțe strălucitoare la unghiuri și forme neașteptate, așteptați-vă ca această iarnă să nu fie diferită. În acești articol veți descoperi care sunt tendințele pe care avem șanse să le vedem anul acesta, reperate deopotrivă de celebrități și manichiuriste.

Snowy Metallics

Nu chiar alb, nu chiar argintiu, o nuanță strălucitoare precum cea purtată Issa Rae te va cuceri în acest sezon. Pentru un efect ombre subtil, încearcă să combini lacul cu o altă nuanță metalică ușoară.

Moody Florals

Florile nu trebuie să dispară de pe unghii când se schimbă anotimpurile. Doar treci la nuanțe mai adânci pentru luni mai reci, ca aceste flori albastre de la Hang Nguyen.

Textură mată

Cea mai recentă versiune a unghiilor mate? Figuri și modele 3D. Aspectul mat poate fi, de asemenea, o schimbare frumoasă față de o manichiură naturală. Exemplu: aspectul elegant al Selenei Gomez, creat de Tom Bachik.

French mani metalic

O nouă abordare a manichiurii franceze. De data aceasta, vei vedea detalii metalice precum această versiune aurie reperată pe unghiile lui Lizzo.

ARTICOLE SIMILARE

Produsul toxic pe care Meghan Markle îl folosește pe față pentru un efect antirid

Andreea Damian

Carmen Bruma, în a 38-a săptămână de sarcina. Vezi ce burtică are prezentatoarea tv

Au apărut primele procese împotriva Amazon pentru înregistrările realizate de Alexa în SUA

realitatea

Importanta interventiei precoce in autism

realitatea

Cele mai captivante circuite de calatorie pentru primavara 2017

realitatea

MET GALA 2022 | Care este tema din acest an. Gazde și lista de invitați

Andreea Damian

Scrie un comentariu