Tabu
Image default
PEOPLESlider

Antena 1, la cuțite cu Chefii. Postul de televiziune i-a dat în judecată pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea

Antena 1 se pregătește pentru un conflict legal cu cei trei Chefi. Antena Group, proprietarul Antena 1, a decis să îi aducă în fața instanței pe cei trei bucătari vedete cu care a lucrat timp de șapte ani: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Antena Group a depus pe 23 noiembrie, câte un proces pentru fiecare dintre chefi la Tribunalul București, conform datelor consultate de Paginademedia.ro pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Scopul procesului, așa cum este menționat pe portalul instanțelor, este “obligarea la executarea contractului de prestații artistice”. Cu alte cuvinte, Antena Group dorește să îi forțeze pe chefi să se întoarcă în emisiune.

Până în acest moment, nu s-a stabilit un termen de judecată pentru niciunul dintre cele trei procese, dar acestea sunt de așteptat să dureze, scrie Pagina de Media.

Antena 1 și cei trei Chefi la cuțite au avut o separare neplăcută. Postul de televiziune a anunțat la începutul lunii octombrie că planifică să introducă o nouă echipă pentru una dintre emisiunile sale de top, Chefi la Cuțite, deoarece cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au refuzat să participe la filmările pentru un nou sezon, care ar fi trebuit să înceapă în urmă cu o lună.

Cei trei au motivat refuzul lor prin oboseala acumulată la filmări.

În același comunicat, era citată și Mona Segall, producătoarea show-ului și persoana care i-a descoperit pe cei trei chefi, care a declarat că a aflat cu surprindere, cu o lună înainte de începerea filmărilor, despre decizia celor trei.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Vedetele care au curajul să poarte aceeași rochie de mai multe ori

Andreea Damian

Bardot eyes | Cum realizezi machiajul la modă pentru această vară

Andreea Damian

De ce femeile caută relații cu bărbați mult mai tineri

Andreea Damian

Ce sexy este Ruby acum și ce fetiță sfioasă era în copilărie FOTO

Tabu Tabu

PASTILA de ARTĂ ⎥ Secretariatul lui Moș Crăciun

Ciocîrlan

Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90

realitatea

Scrie un comentariu